| |

Europæiske ERV har valgt RMail som krypteringsløsning – hvorfor?

kryptering
Danskernes foretrukne rejseforsikring Europæiske ERV – Rejseforsikring Danmark har efter en prøveperiode valgt at implementere RMail. Og det har de gjort af de helt rigtige grunde, synes vi.

Introduktionen af EU’s persondataforordning tvinger alle virksomheder til at lave en grundig analyse af deres opbevaring og håndtering af personlige data. Europæiske ERV opbevarer tusindvis af kunders almindelige, semi- og følsomme personoplysninger, og det stiller naturligvis også krav til virksomhedens email-kommunikation.

I en evaluering fremhæver Europæiske flere grunde til at valget faldt på RMail.

1. Nem implementering

Europæiske ERV skriver: ”Implementeringen var fremragende. Den positive brugerfeedback og den samlede ydeevne og tilgængelighed blev bedømt ‘meget god’.”

2. GDPR

Europæiske ERV skriver: ”Vores interne databeskyttelsesrevisioner gav grønt lys for, at RMail-løsningen sikrer compliance i forhold til GDPR.”

3. Krypteret svar

Europæiske ERV skriver: ”RMail-funktionen ‘Sikkert svar’ forenkler dataudvekslingen mellem alle parter. Modtagernes accept- og brugeroplevelsesniveau er fremragende.”

Læs mere om Europæiske ERV’s valg af RMail i PDF’en nedenfor:

Om samme emne
sikker mail datatilsynet
Kryptering

Hvad er en sikker mail?

Her svarer vi på alle de mest almindelige spørgsmål om sikker mail, og hvordan man sender og modtager. Også hvis man bruger Outlook eller Gmail.

Gratis mail-kryptering frem til 31. december

Vi er mange, der – igen – er tvunget til at løse vores arbejdsopgaver hjemmefra, og der kan blive brug for at digitalisere (endnu) flere arbejdsgange. Derfor har Danastar sammen med Frama og RPost, der står bag RMail besluttet, at nye brugere kan anvende vores produkter gratis indtil 31. december.