behandlere og

RMail Logo WHITE

RMail tilbyder en række fordele for behandlere. Læs mere her

Hvorfor RMail?

Nemt for dig

RMail er meget nemt at bruge, og vores support er god. Det betyder, at du rent faktisk kommer til at BRUGE krypteret e-mail i dit daglige arbejde.

Nemt for din modtager

Dine klienter kan besvare krypteret, uden at de skal installere software eller oprette en konto. En unik feature ved RMail.

Til at betale

Vi tilbyder løsninger, der er økonomisk overkommelige – selv for den selvstændige behandler med et begrænset behov.

Attraktiv brancheaftale

Danastar har indgået brancheaftale med flere af behandlernes organisationer. Find link nedenfor.

Nem dokumentation af jeres compliance

Når du sender en RMail, modtager du en unik Registered Receipt™ eller "compliance record", som dokumenterer leveringsstatus, at du har benyttet kryptering samt krypteringsmetode. Kvitteringen beviser, at du overholder gældende lovgivning herunder EU-persondataforordningen. Ingen andre løsninger på markedet kan tilbyde så håndfast og let tilgængelig dokumentation.

Jeres email-kommunikation vil altid være GDPR-compliant

RMail benytter sig af krypteringsmetoder anbefalet af Datatilsynet: TLS 1.2, hvis det er muligt, og som 'backup' en sikker 256 AES-kryptering. Det giver den nemmest mulige kommunikation, samtidig med at GDPR altid overholdes. Er der behov for det, kan man naturligvis anvende kodeordbeskyttet end-to-end-kryptering.

Rigtigt for dig?

Du modtager først en faktura fra os, når vi har hjulpet dig med at installere RMail, og vi sammen har konstateret, at det er en løsning for dig.

Vi har brancheaftaler med følgende:

Klik på logoet for at læse mere

Telefon

+45 3948 7207

Chat

Tryk på chat-ikonet i nederste højre hjørne af skærmen

Udfyld felterne – så kontakter vi jer

Vi svarer hurtigst muligt – senest følgende arbejdsdag

Det siger vores kunder:

Gratis mail-kryptering frem til 31. december

Vi er mange, der – igen – er tvunget til at løse vores arbejdsopgaver hjemmefra, og der kan blive brug for at digitalisere (endnu) flere arbejdsgange. Derfor har Danastar sammen med Frama og RPost, der står bag RMail besluttet, at nye brugere kan anvende vores produkter gratis indtil 31. december.