| |

Har jeres brancheforening sikret jer billigere email-kryptering?

En del brancheforeninger har forhandlet rabataftaler på RMail til deres medlemmer. Se hele listen her.

For mange er GDPR en svær størrelse. Vedrører det mig? Og hvis det gør, hvordan sikrer jeg så, at jeg lever op til reglerne?

En del brancheforeninger har valgt at støtte deres medlemmer i denne situation. Både med generel rådgivning men også med konkrete anbefalinger til værktøjer, der hjælper til at gøre den enkelte “compliant”, som det hedder.

Og så er der dem, der er gået skridtet videre og har forhandlet rabataftaler hjem med leverandører som eksempelvis Danastar, der forhandler RMail i Danmark.

Senest er Skoleindkøb kommet med på holdet: “Nogle af vores medlemmer benytter jer allerede, og det er medvirkende til, at vi tror på videre udbredelse, at vi har en gennemprøvet løsning, som fungerer til vores skoleformer,” siger sekretariatsleder Thomas Christensen.

Tjek om din forening er med nedenfor – og hvis ikke den er, kan du jo overveje at dele denne artikel med din brancheforening. Som en lille opfordring 🙂

 

Om samme emne
sikker mail datatilsynet
Kryptering

Hvad er en sikker mail?

Her svarer vi på alle de mest almindelige spørgsmål om sikker mail, og hvordan man sender og modtager. Også hvis man bruger Outlook eller Gmail.

Gratis mail-kryptering frem til 31. december

Vi er mange, der – igen – er tvunget til at løse vores arbejdsopgaver hjemmefra, og der kan blive brug for at digitalisere (endnu) flere arbejdsgange. Derfor har Danastar sammen med Frama og RPost, der står bag RMail besluttet, at nye brugere kan anvende vores produkter gratis indtil 31. december.