Revisorer og

RMail Logo WHITE

RMail tilbyder en række fordele for revisorer. Læs mere her

Hvorfor RMail?

Modtager skal ikke installere certifikat eller andet

Det er ekstremt nemt at modtage og besvare en krypteret mail, sendt med RMail. Det gør RMail oplagt til kommunikation om og indhentning af følsomme personoplysninger hos klienter/privatpersoner, der ikke kan formodes at gøre brug af certifikat.

Modtager kan besvare krypteret med ét klik

Skal der indhentes personfølsomme oplysninger af nogen art, kan I sende en RMail. En RMail lander i modtagerens almindelige indbakke, og et link giver nem mulighed for at besvare krypteret – både tekst og alle vedhæftninger bliver naturligvis krypteret.

Kvittering sikrer sporbarhed og dokumentation for indhold

Registered Receipt™ kvitteringen giver mulighed for, at en tredjepart kan verificere e-mail korrespondancen. Kvitteringen gør det desuden nemt rekonstruere det originale indhold af dine e-mails, skulle der være rettes tvivl om dette. Læs mere om den særlige Registered Receipt™

Jeres email-kommunikation vil altid være GDPR-compliant

RMail benytter sig af krypteringsmetoder anbefalet af Datatilsynet: TLS 1.2, hvis det er muligt, og som 'backup' en sikker 256 AES-kryptering. Det giver den nemmest mulige kommunikation, samtidig med at GDPR altid overholdes. Er der behov for det, kan man naturligvis anvende kodeordbeskyttet end-to-end-kryptering.

Nem dokumentation af jeres compliance

Når du sender en RMail, modtager du en unik Registered Receipt™ eller "compliance record", som dokumenterer leveringsstatus, at du har benyttet kryptering samt krypteringsmetode. Kvitteringen beviser, at du overholder gældende lovgivning herunder EU-persondataforordningen. Ingen andre løsninger på markedet kan tilbyde så håndfast og let tilgængelig dokumentation.

Vi tilbyder attraktive brancheaftaler

Danastar har indgået brancheaftaler med både Cereda og Foreningen Danske Revisorer. Find links nedenfor.

Vi har brancheaftaler med nedenstående organisationer. Tryk på logoerne for at læse mere:

Telefon

+45 3948 7207

Chat

Tryk på chat-ikonet i nederste højre hjørne af skærmen

Udfyld felterne – så kontakter vi jer

Vi svarer hurtigst muligt – senest følgende arbejdsdag

Det siger vores kunder:

Gratis mail-kryptering frem til 31. december

Vi er mange, der – igen – er tvunget til at løse vores arbejdsopgaver hjemmefra, og der kan blive brug for at digitalisere (endnu) flere arbejdsgange. Derfor har Danastar sammen med Frama og RPost, der står bag RMail besluttet, at nye brugere kan anvende vores produkter gratis indtil 31. december.