Tandlæger og

RMail Logo WHITE

RMail giver jeres e-mail superkræfter, og flere af funktionerne er som skabt til tandlæger.

Vi ved det, for vi har samarbejdet med tandlæger længe.

Helt enkelt – men krypteret – direkte til partnere og klienter.
Vi har allerede hjulpet jeres kolleger med at sende:

Mange tandlæger har betydelige udgifter til at sende store filer.
RMail har givet tandlæger besparelser på over 100.000,- årligt

Sendes så nemt som en almindelig vedhæftning

CT-scanninger og andre datatunge filer kan sendes som en almindelig vedhæftning. Modtager skal ikke oprette konto hos en eller anden fildelingstjeneste, og I skal ikke holde styr på filer, der ligger og flyder i skyen.

Jeres forsendelser er fremme med det samme

Hvis I i dag sender CD-rommer eller USB-nøgler med posten, så er der alvorligt meget tid at spare. Både arbejdstid og forsendelsestid.

Beskeder kan spores og dokumenteres

Registered Receipt™ kvitteringen giver sikkerhed for, at din e-mail når frem. Kvitteringen gør det desuden nemt at rekonstruere det originale indhold af e-mailen, skulle der rettes tvivl om dette.

“I dag pakker jeg hele CT-scanningen som én zip-fil og sender den med RMail. Det tager under 2 minutter. Desuden får jeg dokumentation for, at den er modtaget. Det kan jeg faktisk godt lide. Jeg får en bekræftelsesmail, når de har modtaget mailen, og når filerne er downloadet. Alle de der små informationer, der gør mig tryg.”

JL portræt
Læs mere om Jens Lætgaards brug af RMail her
BONUSINFO:

Havde Jens Lætgaard valgt e-boks, skulle han betale 85,19 kr. for at sende en ‘lille’ CT-scanning på 100 MB og 425,19 for at sende en 'stor' CT-scanning på 500 MB. (0,19 kr + 0,85 kr per MB)

Det enkleste ville jo være at sende en e-mail til klienten.
Det kan I med RMail. Kryteret og compliant.

Modtager skal ikke installere certifikat

Det er ekstremt nemt at modtage og besvare en krypteret mail, sendt med RMail. Det gør RMail oplagt til kommunikation om og indhentning af følsomme personoplysninger hos klienter/privatpersoner, der ikke kan formodes at gøre brug af certifikat.

Modtager kan besvare krypteret med ét klik

Skal der indhentes følsomme oplysninger af nogen art, kan I sende en RMail. En RMail lander i modtagerens almindelige indbakke, og et link giver nem mulighed for at besvare krypteret – både tekst og alle vedhæftninger bliver naturligvis krypteret.

Jeres kommunikation vil være GDPR-compliant

RMail benytter sig af krypteringsmetoder anbefalet af Datatilsynet: TLS 1.2, hvis det er muligt, og som 'backup' en sikker 256 AES-kryptering. Det giver den nemmest mulige kommunikation, samtidig med at GDPR altid overholdes. Er der behov for det, kan man naturligvis anvende kodeordbeskyttet end-to-end-kryptering.

Sådan ser det ud, når man modtager en RMail med "Store filer". Modtageren skal kun trykke på linket og indtaste det medfølgende kodeord, for at hente filen.

Man bestemmer som afsender selv, hvor længe filen skal være tilgængelig til download.

Store filer
Det siger vores kunder:

Telefon

+45 2556 1719

Chat

Tryk på chat-ikonet i nederste højre hjørne af skærmen

Udfyld felterne – så kontakter vi jer

Vi svarer hurtigst muligt – senest følgende arbejdsdag

Gratis mail-kryptering frem til 31. december

Vi er mange, der – igen – er tvunget til at løse vores arbejdsopgaver hjemmefra, og der kan blive brug for at digitalisere (endnu) flere arbejdsgange. Derfor har Danastar sammen med Frama og RPost, der står bag RMail besluttet, at nye brugere kan anvende vores produkter gratis indtil 31. december.