Om os

Danastar har i 60 år leveret systemer til behandling af post og finansiel data fra sit hovedkvarter i Hellerup nord for København.

Dermed har vi opbygget en stor know-how på områder for fysisk og digital kommunikation. Vores hardware og software leverer blandt andet krypteret porto og dataflow mellem danske virksomheder og PostNord.

Danastar har 2 afdelinger i Danmark og distribuerer produkter gennem et stort og forgrenet forhandlernetværk i Danmark, Sverige, Norge, Finland, på Færøerne og i Grønland.

Hos Danastar måler vi vores succes i tilfredse kunder og ifølge adskillige uafhængige undersøgelser, vinder vi hver gang, når det kommer til tilfredsheden med vores løsninger blandt frankeringskunder på det danske marked.

Danastar grundlagdes i 1957 på god, venlig og effektiv behandling af vores kunder, kombineret med et stærkt produkt, som fører til en sund virksomhed og gode forretningsrelationer.

Når du køber en løsning hos Danastar, hvad enten det er sikkerhedssoftware, fysiske sikkerhedsprodukter eller en postløsning, køber du også god service og får en seriøs forretningspartner, som du kan regne med.