Portotakster for 2021 – mange penge at spare ved at frankere med maskine

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
portotakster 2018
Man sparer 2 kroner per brev under 50 gram, når man bruger en frankeringsmaskine. På større breve sparer man endnu mere.

Portopriserne steg en anelse fra 2020 til 2021. 

Således koster et almindeligt brev på op til 50 gram nu 11 kroner, hvis det sendes med frimærke. Anvendes en frankeringsmaskine slipper man dog med 9 kroner. 

Så der er mange penge at spare ved at anvende en frankeringsmaskine. Endnu flere ved større breve. For eksempel koster et almindeligt brev op til 100 gram 22 kroner med frimærker men kun 18 kroner med en frankeringsmaskine. Ligeledes koster et brev op til 250 gram 44 kroner med frimærker men kun 36 kroner med frankeringsmaskine.

Administrationsgebyret for forkert porto er stadig 80 kroner – det kan jo anspore til at bruge en brevvægt, når man frankerer.

Anvender I rekommanderet post, kan I overveje et langt billigere alternativ, hvor I både krypterer og sporer jeres e-mail

Se portotakster her

Du finder portopriserne for breve frankeret med frankeringsmaskine på side 2.
Om samme emne

Din henvendelse er modtaget

Din henvendelse er modtaget Du har modtaget en kvittering for din henvendelse på e-mail. Vi vender tilbage, når din abonnementsændring er effektueret.