Support

Support – digital post

Opret en support ticket

Denne support er inkluderet i alle abonnementer. Vi svarer hurtigst muligt – senest indenfor 2 arbejdsdage.

Ring til support

Mandag-torsdag: 9-17, fredag 9-16.30

NB: Telefonisk support er forbeholdt kunder med support-aftale. Uden support-aftale vil man blive opkrævet et gebyr.

Har du brug for hjælp til at installere en trial, kan du med fordel bruge vores chat (find den nede i højre hjørne).

Chat

Tryk på ikonet i nederste højre hjørne af skærmen.

Har du brug for TeamViewer?

Det nemmeste er jo at lade os hjælpe dig med installation – men du kan også gøre det selv: På denne side skal du vælge den platform, du gerne vil bruge RMail fra – eksempelvis Outlook 2016 eller Gmail – og derefter følge instruktionerne på skærmen.

  • Outlook 7/10/13/16 (PC)
  • Office 365 Premium (MAC / PC)
  • Outlook Online (MAC / PC)
  • Hotmail (MAC / PC)
  • Gmail / GSuite (MAC / PC)
  • RMail Web (MAC / PC / MOBIL)

Nej, det er unikt for teknologien bag RMail, at modtageren ikke skal installere programmer eller plug-ins, logge ind på andre hjemmesider eller købe en licens. Du sender til, hvem du har lyst til, og uden at skulle besvære modtageren. Din RMail indeholder et link, som modtageren kan benytte til at besvare dig. Linket er gyldigt i 30 dage og kan benyttes op til 5 gange indenfor den periode.

Ja, du kan finde alle apps her. Husk at du kun kan benytte Gmail/G Suite i Chrome browser.

Ja, men RMail understøtter ikke Outlook til Mac. Hvis du vil benytte RMail med din Mac, kan du enten benytte vores nemme web app, Gmail (via Chrome-browser) eller Office 365 Premium-applikationerne.

Thunderbird understøtter ikke RMail, men du kan uden problemer benytte vores nemme web-app – selvfølgelig med din eksisterende emailadresse.

I dette tilfælde kan du uden problemer benytte vores nemme web-app. Selvfølgelig med din eksisterende emailadresse.

Nej, det tager mindre end 5 minutter pr. installation.

RMail-funktionerne finder du på RMail-knappen lige over send-knappen i Outlook. I andre mail-programmer kan de være placeret et andet sted i brugerfladen. I Gmail ligger de eksempelvis i bunden.

Ja, RMail er en løsning, som bliver tilføjet til din nuværende løsning, og som du selv skal tilvælge hver gang, du sender en email. Du skal vælge symbolet for RMail, hvis du vil benytte funktionerne. Du kan fortsat sende en normal email, ved at benytte din normale send-knap.

Indenfor 2 timer modtager du en kvittering, som beviser hvor og hvornår din email er leveret. Har modtageren åbnet mailen, før du modtager kvitteringen, fremgår dette ligeledes af din kvittering.

Tryk på RMail-knappen i dit mailprogram, vælg “Kryptér” og “Send”. Så enkelt er det.

Ja. RMail giver dig mulighed for, at din modtager kan besvare med en krypteret email.

Med et enkelt klik kan du hjælpe en hvilken som helst modtager af din krypterede email til at besvare din email krypteret uden brug af licenser, certifikater eller lignende. En god service for dine kunder eller klienter.

Ja, RMail kan kryptere med både TLS 1.2 (kryptering på transportlaget) og via end-to-end kryptering. På den måde kan du selv som afsender bestemme sikkerhedsgraden for dine forsendelser. Datatilsynet anbefaler netop disse typer af kryptering af emails. Det kan du læse mere om hér

RMail benytter krypteringsteknologi, som lever op til Datatilsynets anbefalinger. Det betyder, at der kan sendes personfølsomme oplysninger med RMail. Datatilsynet har en god beskrivelse på deres hjemmeside, som informerer om de forskellige krypterings-standarder, som de anbefaler og som lever op til GDPR. Siden finder du hér  

Nej. Du kan sende til hvem som helst, og RMails kan åbnes på alle platforme.

Ja. Med RMail sender man end-to-end ved at kodeordbeskytte sin e-mail. Du kan selv bestemme, om dit kodeord automatisk skal sendes med e-mail, eller om du – hvis der f.eks. er mistanke om, at uvedkommende har adgang til modtagerens indbakke – vil overbringe det på anden vis.

Læs mere i denne artikel: Sådan kan du justere sikkerhedsniveauet, når du krypterer med RMail

Nej – disse informationer ligger udelukkende indlejret i din kvittering, som ligger i dit arkiv.

Hver gang du sender en krypteret email (med RMail), vil du automatisk modtage en kvittering, som beviser at du benytter kryptering, og også hvordan din email er krypteret.

Når du benytter RMail’s kryptering, vil der altid være et banner øverst i din email, som oplyser at emailen er sendt krypteret.

Vores servere står hos Amazon i Frankfurt

Ja, det kan man godt. Med large mail kan man overføre filer op til 1 GB og det er valgfrit om du vil kryptere dem.

Ja, kontakt Danastar for at høre om dine muligheder. Vi har helt sikkert et abonnement, der passer til dig.

Nej, antallet af mails inkluderet i dit abonnement er et maksimum antal. Fra starten af næste måned har du igen det maksimum antal, som er inkluderet i din aftale.

Ja, bed Danastar eller din admininstrator om at opsætte en rapport for dig.

Nej, men du kan kontakte Danastar for en analyse af dit forbrug og et forslag til en mere passende pakke.

Der findes abonnementer til næsten ethvert forbrug, både individuelle, erhvervsrelaterede og helt store entreprisemodeller. Kontakt vores salgsteam for at finde den helt rigtige løsning til dig.

Ja, men kun indenfor 14 dage og kun, hvis du ikke har påbegyndt brugen af dit abonnement.

RMail er en fleksibel løsning, og vi kan tilpasse en aftale til et hvilket som helst antal brugere.

Ja, kontakt os (eller din virksomheds RMail-administrator).

Du har en bunden periode, som fremgår af din kontrakt med Danastar – under normale omstændigheder købes RMail for ét år af gangen. Derefter har du 90 dages opsigelse.

Med en rekommanderet e-mail modtager du en kvittering for levering, ligesom med et rekommanderet brev. Men med en rekommanderet e-mail fra RMail bliver din kvittering gemt digitalt, ligesom den indeholder en indlejret version af din originale e-mail.

Dermed kan du til enhver tid (be)vise, hvad der stod i e-mailen da den blev sendt inkl. eventuelle vedhæftede filer. Derfor vil du altid have en stor fordel ved uenighed eller tvist.

Og så sparer du i øvrigt minimum 80 kr. per forsendelse med RMail.

Mange brugere har slået denne funktion fra, og samtidig kan du ikke bevise, hvad der stod i din originale mail. Både Outlooks “leveret” kvitteringer” og “Læst” kvitteringer kan manipuleres. RMail kvitteringer kan ikke manipuleres og indeholder en krypteret udgave af det originale indhold.

Ja, RMail er en løsning som bliver tilføjet til din nuværende løsning, og som du selv skal tilvælge hver gang, du sender en e-mail. Du skal vælge symbolet for RMail, hvis du vil benytte funktionerne. Du kan fortsat altid sende en normal e-mail, ved at benytte din normale send-knap.

Du modtager først en bekræftelse på, at din e-mail er på vej til modtageren. Derefter (indenfor 2 timer) modtager du en kvittering, som beviser hvor og hvornår din e-mail er leveret. Har modtageren åbnet e-mailen, før du modtager kvitteringen, fremgår dette ligeledes af din kvittering.

Når du sender en RMail, modtager du automatisk en kvittering, som kan dokumentere e-mailens rejse frem til modtageren. Den indeholder samtidig en indlejret version af din originale mail inklusiv vedhæftede filer. Derfor kan du altid bevise, hvad du har sendt, til hvem og hvornår – og at det er leveret.

Ja, RMail opretter en undermappe i dit arkiv med kvitteringer.

Nej – de ligger indlejret i din kvittering, som ligger i dit arkiv.

Ja, videresend kvitteringen til din modtager, og de kan selv verificere det originale indhold ved at sende den til RMail (adressen står i kvitteringen).

Support – fysisk post

Kontakt vores team af teknikere

SJÆLLAND

Søren Flytkjær

Tekniker

Sebastian Hartmann

Tekniker
Fyn / Jylland
Fyn

Gert Yndigegn

Tekniker
Jylland

Jens Gerdes

Tekniker

Bruger I en maskine af typen  Ecomail, Officemail eller Mailmax – så hent en manual her

Bruger I en Matrix F2 – så hent en manual her

Bruger I en anden type maskine, så ring til os eller kontakt os på chatten. 

Bruger I en maskine af typen  Ecomail, Officemail eller Mailmax – så hent en manual her

Bruger I en Matrix F2 – så hent en manual her

Bruger I en anden type maskine, så ring til os eller kontakt os på chatten.