Bestil en præsentation
rsign – elektronisk underskrift, e-signatur, digital underskrift
Logo transparent 1 cm RGB

Rabataftale: RSign til medlemmer af Cereda

Med RSign kan I indhente underskrifter eller få udfyldt formularer digitalt. Spar tid ved at automatisere påmindelser og andre papirgange.

Indgå aftaler hurtigere og bevar overblikket

Med fokus på enkelhed giver RSign dig mulighed for at forberede og sende dokumenter til elektronisk signatur på få sekunder. Derefter har I nemt overblik over alle jeres dokumenter under hele underskriftsprocessen: Hvem har underskrevet hvad? Hvornår? Svaret er lige for.

Undgå fejl og administrativt bøvl

At underskrive i RSign er utroligt enkelt. En tjekliste guider underskriveren gennem hele processen, trin for trin og felt for felt. Dette reducerer fejl og ufuldstændige dokumenter – og sparer jer mange administrative omkostninger.

Få flere aftaler i hus med mindre arbejde

Med RSigns integrerede sporingsfunktion ved I hele tiden præcis, hvad der sker med jeres dokumenter. Bliv notificeret, når nogen har underskrevet, har afvist at underskrive eller har overskredet tidsfristen.

Indgå aftaler direkte på jeres hjemmeside

Opsæt nemt en formular på jeres hjemmeside, der gør det muligt for jeres brugere at godkende og underskrive aftaler med jer – uden at I skal bruge tid og energi på det.

RSign opfylder samtlige de krav, der er fastlagt i forordningen, og det må derfor konkluderes, at en aftale underskrevet med anvendelse af RSign opfylder samtlige krav i forordningen, og at aftaler, hvad enten de kræver bindende underskrift eller ej, kan underskrives ved hjælp af RSign.

Bemærk venligst, at videoen er på engelsk. RSign findes selvfølgelig på dansk.

RSign er et gennemprøvet amerikansk produkt, som benyttes af virksomheder i alle størrelser over hele verden. RSign har været på det internationale marked i otte år.

Rabataftale

Foreningen Cereda og Danastar (der forhandler RSign i Danmark) har indgået en aftale, der sikrer foreningens medlemmer særligt favorable vilkår:

Derudover gælder:

Basic

kr99
kr 89 per måned
(ex. moms – betales årligt)
  • 1 bruger
  • 25 aftaler/måned

Standard

kr179
kr 169 per måned
(ex. moms – betales årligt)
  • 1 bruger
  • 50 aftaler/måned

Alle pakker indeholder

Generelt
Dokumentflow
Dokumentopsætning
Samarbejde
Sikkerhed

FAQ

Der findes tre typer elektronisk signatur:

Enkel elektronisk signatur

Indeholder kun oplysninger om forfatterens identitet i elektronisk format. For eksempel en scannet håndskrevet signatur eller et klik på knappen "Køb nu" i en online shop.

Underskriverens identitet kan ikke verificeres uden nogen tvivl.

Avanceret elektronisk signatur

rsign – elektronisk underskrift, e-signatur

Denne type elektronisk signatur tilføjer et certifikat til de personlige oplysninger for at forsegle indholdet af dokumentet sammen med de indsatte personlige oplysninger. Med et certifikat (servercertifikat) kan signaturen derfor tilknyttes underskriveren. Ved at bruge denne metode kan dokumentets integritet kontrolleres når som helst.

Signaturrelaterede data registreres og forsegles også som en del af signaturprocessen. En avanceret signatur anvendes typisk i forretningsprocesser (ordrebekræftelser, databehandleraftaler, ansættelser og samtykke-erklæringer).

Kvalificeret elektronisk signatur

Er en avanceret elektronisk signatur, der også indeholder et kvalificeret certifikat – i en dansk sammenhæng er det typisk nemID. Den kvalificerede elektroniske signatur kan knyttes til en person unikt. Kvalificerede certifikater gives kun ved indsendelse af ID / pasdokumenter.

De juridiske rammer specificerer, hvornår en kvalificeret elektronisk signatur er nødvendig (for ca. 5% af alle kontrakter). For eksempel kontrakter inden for finansiering eller bankvirksomhed.

Konklusion:

Avancerede elektroniske signaturer og kvalificerede elektroniske signaturer er juridisk gyldige med forbehold for eventuelle branchespecifikke lovmæssige krav.

Indhent digitale aftaler gratis frem til 31. december​

Vi er mange, der – igen – er tvunget til at løse vores arbejdsopgaver hjemmefra, og der kan blive brug for at digitalisere (endnu) flere arbejdsgange. Derfor har Danastar sammen med Frama og RPost, der står bag RSign besluttet, at nye brugere kan anvende vores produkter gratis indtil 31. december.