E-mail-kryptering, der overholder

Afspil video
GDPR

Bevis at du krypterer

Hvis I er pålagt af lovgivning eller interne regler at kryptere følsomme oplysninger, så er det vigtigt at kunne bevise, at I har overholdt reglerne. Det kan I altid med RMail®.

Compliance skaber tillid

Dataintegritet er vigtig for alle. Vis dine kunder og ansatte, at du passer på deres data, og at din virksomhed er ansvarlig og compliant.

RMail® gør det nemt

Kryptering af e-mails behøver ikke at være besværligt. RMail® er nem at installere og benytte for afsender men samtidigt fuldstændigt ukompliceret for modtageren.

En kvittering der dokumenterer din GDPR-compliance

Når du sender en RMail, modtager du en unik Registered Receipt™ eller compliance record, som dokumenterer leveringsstatus, at du har benyttet kryptering samt krypteringsmetode.
  • Kvitteringen beviser, at du overholder gældende lovgivning herunder EU-persondataforordningen.
  • Ingen andre løsninger på markedet kan tilbyde så håndfast og let tilgængelig dokumentation.

Dine modtagere kan besvare krypteret

Helt unikt tilbyder RMail, at modtageren af en krypteret e-mail også kan besvare krypteret. Dermed sikrer du en krypteret to-vejskommunikation. Det gør det muligt at indhente persondata, uden at dine kunder, medlemmer eller ansatte skal logge ind på sikre hjemmesider eller skal til postkontoret.

  • Tilbyd dine kunder en nem og krypteret svarmulighed.

Datatilsynet: Stærk kryptering

RMail® anvender en anerkendt krypteringsstandard, der af Datatilsynet er defineret som “stærk”. Krypteringen er “end to end”, og alle kan modtage din krypterede e-mail uden at skulle logge ind på en cloud service, registrere sig eller selv anvende RMail.

Vi har brancheaftaler med:
Det siger vores kunder:
krypteret mail email kryptering

Når en almindelig e-mail er god nok