Bliv underrettet om levering og åbning med en sporbar e-mail

Bliv underrettet om levering og åbning med en e-mail

Afspil video

Dokumentation for levering

Med den unikke Registered Email™-teknologi får du en Registered Receipt™-kvittering for hver af dine sendte e-mails. Kvitteringen beviser, om e-mailen er blevet åbnet og på hvilket tidspunkt, samt hvad det eksakte indhold af e-mailen var.

GDPR

Love og regler

Hvis du er pålagt af lovgivningen eller interne regler at kryptere følsomme oplysninger, så er det vigtigt at kunne bevise, at du har overholdt reglerne! Din Registered Receipt™ kvittering kan benyttes som juridisk bevis for, at du har fulgt reglerne.

Dokumentation for indhold

Registered Receipt™ kvitteringen giver mulighed for, at en tredjepart kan verificere e-mail korrespondancen. Registered Receipt™ kvitteringen gør det nemt at verificere og rekonstruere det originale indhold af dine e-mails.

Registered Receipt™-kvittering

Du modtager automatisk en Registered Receipt™-kvittering for hver e-mail du sender, der dokumenterer leveringsstatus, tid for levering og e-mailens originale indhold. Dette kan bruges som juridisk bevismateriale.

Komplet leveringsspor

Alle Registered Receipt™-kvitteringer indeholder et komplet SMTP-leveringsspor, der giver bevis for leveringsstatus, tid for levering og andre leveringsoplysninger.

Vis at din e-mail er vigtig

Hvis du benytter “markeret” funktionen inkluderes ordet “Registered” automatisk i emnefeltet i din e-mail og tilføjer et RMail® banner i tekstfeltet, så din modtager ved at du kan spore e-mailen. Du kan også sende uden banneret for at bibeholde udseende af en normal e-mail.

E-mailens indhold kan dokumenteres

Med RMail® har I adgang til en tredjeparts verificering, skulle det blive nødvendigt. I skal blot videresende jeres Registered Receipt™ kvittering til verify@rpost.net for at modtage en autentisk kopi af den originale e-mail, som kan bruges som juridisk bevismateriale. Det skal understreges, at der IKKE ligger en kopi af jeres e-mail i skyen – den oprindelige e-mail ligger indlejret i kvitteringen.

Registreret sporbar e-mail
Det siger vores kunder:
Vi har brancheaftaler med:
krypteret mail email kryptering

Når en almindelig e-mail er god nok