Kære medlem af SKAD

Mere end 2.000 danske virksomheder bruger allerede RMail, når de kommunikerer sikkert med kunder og samarbejdspartnere. Det gør de blandt andet af 3 grunde:

1.

RMail er meget nemt at bruge, og vores support er god. Det betyder, at I rent faktisk kommer til at BRUGE krypteret e-mail i jeres daglige arbejde.

2.

Jeres kunder kan besvare krypteret, uden at de skal installere software eller oprette en konto. En unik feature ved RMail.

3.

Vi tilbyder løsninger, der er økonomisk overkommelige – selv for den mindre virksomhed med et begrænset behov.

Men er det svært at komme igang?

Det ER nemt at bruge RMail (det er ikke bare noget, vi siger), men samtidig er vores supportere med jer hele vejen. Med i aftalen med SKAD er nemlig oprettelse og opsætning til reduceret pris. 

Desuden modtager I først en faktura fra os, når vi har hjulpet jer med at installere RMail, og vi sammen har konstateret, at det virker.

SKAD og Danastar (der forhandler RMail i Danmark) har indgået en aftale, der sikrer foreningens medlemmer særligt favorable vilkår. 

Ved køb af RMail Basic
(1 bruger med 50 e-mails per måned)

  • 69,- per måned (normalpris: 79,-)*
  • Oprettelse og opsætning for 1000,- (normalpris: 2000,-)*
  • 6 måneders telefonsupport (normalt: 3 måneder)

* priser er eksklusiv moms

Sender I mere end 50 krypterede e-mails om måneden? Så ring til Jonas (3948 7207) og oplys, at du er medlem af SKAD.

Det siger vores kunder:
Vi har brancheaftaler med:

Mest almindelige spørgsmål ...

Daglig brug af RMail

Tryk på RMail-knappen i dit mailprogram, vælg “Kryptér” og “Send”. Så enkelt er det. Der er heller ikke behov for at indtaste modtagerens telefonnummer.

Ja. RMail giver dig mulighed for, at din modtager kan besvare med en krypteret email.

Med et enkelt klik kan du hjælpe en hvilken som helst modtager af din krypterede email til at besvare din email krypteret uden brug af licenser, certifikater eller lignende. En god service for dine kunder eller klienter.

Ja, RMail kan kryptere med både TLS 1.2 (kryptering på transportlaget) og via end-to-end kryptering. På den måde kan du selv som afsender bestemme sikkerhedsgraden for dine forsendelser. Datatilsynet anbefaler netop disse typer af kryptering af emails. Det kan du læse mere om hér

RMail benytter krypteringsteknologi, som lever op til Datatilsynets anbefalinger. Det betyder, at der kan sendes personfølsomme oplysninger med RMail. Datatilsynet har en god beskrivelse på deres hjemmeside, som informerer om de forskellige krypterings-standarder, som de anbefaler og som lever op til GDPR. Siden finder du hér  

Nej. Du kan sende til hvem som helst, og RMails kan åbnes på alle platforme. Hvis du vælger at kodeord-beskytte din e-mail (hvilket normalt ikke er nødvendigt for alt overholde GDPR), skal du overbringe koden på anden vis.

Ja. Med RMail sender man end-to-end ved at kodeordbeskytte sin e-mail. Du kan selv bestemme, om dit kodeord automatisk skal sendes med e-mail, eller om du – hvis der f.eks. er mistanke om, at uvedkommende har adgang til modtagerens indbakke – vil overbringe det på anden vis.

Læs mere i denne artikel: Sådan kan du justere sikkerhedsniveauet, når du krypterer med RMail

Nej – disse informationer ligger udelukkende indlejret i din kvittering, som ligger i dit arkiv.

Hver gang du sender en krypteret email (med RMail), vil du automatisk modtage en kvittering, som beviser at du benytter kryptering, og også hvordan din email er krypteret.

Når du benytter RMail’s kryptering, vil der altid være et banner øverst i din email, som oplyser at emailen er sendt krypteret.

Vores servere står hos Amazon i Frankfurt

Ja, det kan man godt. Med large mail kan man overføre filer op til 1 GB og det er valgfrit om du vil kryptere dem.

Installation af RMail

Det nemmeste er jo at lade os hjælpe dig med installation – men du kan også gøre det selv: På denne side skal du vælge den platform, du gerne vil bruge RMail fra – eksempelvis Outlook 2016 eller Gmail – og derefter følge instruktionerne på skærmen.

  • Outlook 7/10/13/16/19 (PC)
  • Office 365 Premium (MAC / PC)
  • Outlook Online (MAC / PC)
  • Hotmail (MAC / PC)
  • Gmail / GSuite (MAC / PC)
  • RMail Web (MAC / PC / MOBIL)

Nej, det er unikt for teknologien bag RMail, at modtageren ikke skal installere programmer eller plug-ins, logge ind på andre hjemmesider eller købe en licens. Du sender til, hvem du har lyst til, og uden at skulle besvære modtageren. Din RMail indeholder et link, som modtageren kan benytte til at besvare dig. Linket er gyldigt i 30 dage og kan benyttes op til 5 gange indenfor den periode.

Ja, du kan finde alle apps her. Husk at du kun kan benytte Gmail/G Suite i Chrome browser.

Ja, men RMail understøtter ikke Outlook til Mac. Hvis du vil benytte RMail med din Mac, kan du enten benytte vores nemme web app, Gmail (via Chrome-browser) eller Office 365 Premium-applikationerne.

Thunderbird understøtter ikke RMail, men du kan uden problemer benytte vores nemme web-app – selvfølgelig med din eksisterende emailadresse.

I dette tilfælde kan du uden problemer benytte vores nemme web-app. Selvfølgelig med din eksisterende emailadresse.

Nej, det tager mindre end 5 minutter pr. installation.