Kære medlem af Dansk Psykolog Forening

Mere end 500 medlemmer af jeres forening bruger allerede RMail. Det gør de blandt andet af disse grunde:

1.

RMail er meget nemt at bruge, og vores support er god. Det betyder, at du rent faktisk kommer til at BRUGE krypteret e-mail i dit daglige arbejde.

2.

Du kan sende krypteret direkte til din klients indbakke, uden at du skal finde og indtaste klientens telefonnummer.

3.

RMail er IKKE en cloudservice. Det betyder, at dine emails rent faktisk ligger i din klients indbakke – og her bliver de liggende.

4.

Dine klienter kan besvare krypteret, uden at de skal godkendes, installere software eller oprette en konto. En unik feature ved RMail.

5.

Vi tilbyder løsninger, der er økonomisk overkommelige – selv for den selvstændige behandler med et begrænset behov.

6.

RMail kan integreres direkte i Outlook, GMail / GSuite, Office365 med flere. Er du ikke på en af disse platforme kan du benytte vores webapp.

Men er det svært at komme igang?

Det ER nemt at bruge RMail (det er ikke bare noget, vi siger), men samtidig er vores supportere med dig hele vejen. Med i aftalen med Dansk Psykolog Forening er nemlig oprettelse og opsætning til reduceret pris. 

Desuden modtager du først en faktura fra os, når vi har hjulpet dig med at installere RMail, og vi sammen har konstateret, at det er en løsning for dig.

Dansk Psykolog Forening og Danastar (der forhandler RMail i Danmark) har indgået en aftale, der sikrer foreningens medlemmer særligt favorable vilkår. 

RMail Standard
(1 bruger med 200 e-mails per måned)

 • 159,- per måned (normalpris: 169,-)*
 • Oprettelse og opsætning for 1000,- (normalpris: 2000,-)*
 • 3 måneder gratis – betal for 9 måneder og få 12 (gælder kun første år)
 • 6 måneders telefonsupport (normalt: 3 måneder)

RMail Basic
(1 bruger med 50 e-mails)

 • 69,- per måned (normalpris: 79,-)
 • Kan købes uden oprettelse og opsætning

* priser er eksklusiv moms. Et RMail-abonnement betales forud årligt.

Det siger vores kunder:
Vi har brancheaftaler med:

FAQ

Installation

Det nemmeste er jo at lade os hjælpe dig med installation – men du kan også gøre det selv: På denne side skal du vælge den platform, du gerne vil bruge RMail fra – eksempelvis Outlook 2016 eller Gmail – og derefter følge instruktionerne på skærmen.

 • Outlook 7/10/13/16/19 (PC)
 • Office 365 Premium (MAC / PC)
 • Outlook Online (MAC / PC)
 • Hotmail (MAC / PC)
 • Gmail / GSuite (MAC / PC)
 • RMail Web (MAC / PC / MOBIL)

Nej, det er unikt for teknologien bag RMail, at modtageren ikke skal installere programmer eller plug-ins, logge ind på andre hjemmesider eller købe en licens. Du sender til, hvem du har lyst til, og uden at skulle besvære modtageren. Din RMail indeholder et link, som modtageren kan benytte til at besvare dig. Linket er gyldigt i 30 dage og kan benyttes op til 5 gange indenfor den periode.

Ja, du kan finde alle apps her. Husk at du kun kan benytte Gmail/G Suite i Chrome browser.

Ja, men RMail understøtter ikke Outlook til Mac. Hvis du vil benytte RMail med din Mac, kan du enten benytte vores nemme web app, Gmail (via Chrome-browser) eller Office 365 Premium-applikationerne.

Thunderbird understøtter ikke RMail, men du kan uden problemer benytte vores nemme web-app – selvfølgelig med din eksisterende emailadresse.

I dette tilfælde kan du uden problemer benytte vores nemme web-app. Selvfølgelig med din eksisterende emailadresse.

Nej, det tager mindre end 5 minutter pr. installation.

Kryptering

Tryk på RMail-knappen i dit mailprogram, vælg “Kryptér” og “Send”. Så enkelt er det. Der er heller ikke behov for at indtaste modtagerens telefonnummer.

Ja. RMail giver dig mulighed for, at din modtager kan besvare med en krypteret email.

Med et enkelt klik kan du hjælpe en hvilken som helst modtager af din krypterede email til at besvare din email krypteret uden brug af licenser, certifikater eller lignende. En god service for dine kunder eller klienter.

Ja, RMail kan kryptere med både TLS 1.2 (kryptering på transportlaget) og via end-to-end kryptering. På den måde kan du selv som afsender bestemme sikkerhedsgraden for dine forsendelser. Datatilsynet anbefaler netop disse typer af kryptering af emails. Det kan du læse mere om hér

RMail benytter krypteringsteknologi, som lever op til Datatilsynets anbefalinger. Det betyder, at der kan sendes personfølsomme oplysninger med RMail. Datatilsynet har en god beskrivelse på deres hjemmeside, som informerer om de forskellige krypterings-standarder, som de anbefaler og som lever op til GDPR. Siden finder du hér  

Nej. Du kan sende til hvem som helst, og RMails kan åbnes på alle platforme. Hvis du vælger at kodeord-beskytte din e-mail (hvilket normalt ikke er nødvendigt for alt overholde GDPR), skal du overbringe koden på anden vis.

Ja. Med RMail sender man end-to-end ved at kodeordbeskytte sin e-mail. Du kan selv bestemme, om dit kodeord automatisk skal sendes med e-mail, eller om du – hvis der f.eks. er mistanke om, at uvedkommende har adgang til modtagerens indbakke – vil overbringe det på anden vis.

Læs mere i denne artikel: Sådan kan du justere sikkerhedsniveauet, når du krypterer med RMail

Nej – disse informationer ligger udelukkende indlejret i din kvittering, som ligger i dit arkiv.

Hver gang du sender en krypteret email (med RMail), vil du automatisk modtage en kvittering, som beviser at du benytter kryptering, og også hvordan din email er krypteret.

Når du benytter RMail’s kryptering, vil der altid være et banner øverst i din email, som oplyser at emailen er sendt krypteret.

Vores servere står hos Amazon i Frankfurt

Ja, det kan man godt. Med large mail kan man overføre filer op til 1 GB og det er valgfrit om du vil kryptere dem.