Advokater og

RMail Logo WHITE

RMail tilbyder en række fordele for advokat-branchen. Læs mere her

Hvorfor RMail?

Modtager skal ikke installere certifikat eller andet

Det gør RMail oplagt til kommunikation om og indhentning af følsomme personoplysninger hos klienter/privatpersoner, der ikke kan formodes at gøre brug af certifikat.

Modtager kan besvare krypteret med ét klik

Skal der indhentes følsomme personoplysninger af nogen art, kan I sende en RMail. En RMail lander i modtagerens almindelige indbakke, og et link giver nem mulighed for at besvare krypteret – både tekst og alle vedhæftninger bliver naturligvis krypteret.

Kvittering sikrer sporbarhed og dokumentation for indhold

Registered Receipt™ kvitteringen giver mulighed for, at en tredjepart kan verificere e-mail korrespondancen. Kvitteringen gør det desuden nemt rekonstruere det originale indhold af dine e-mails, skulle der være rettes tvivl om dette. Læs mere om den særlige Registered Receipt™

Læs her juridisk vurdering af RMail's Registered Receipt fra Sundgaard Advokater: RMail Juridisk Vurdering

Jeres email-kommunikation vil altid være GDPR-compliant

RMail benytter sig af krypteringsmetoder anbefalet af Datatilsynet: TLS 1.2, hvis det er muligt, og som 'backup' en sikker 256 AES-kryptering. Det giver den nemmest mulige kommunikation, samtidig med at GDPR altid overholdes. Er der behov for det, kan man naturligvis anvende kodeordbeskyttet end-to-end-kryptering.

Nem dokumentation af jeres compliance

Når du sender en RMail, modtager du en unik Registered Receipt™ eller "compliance record", som dokumenterer leveringsstatus, at du har benyttet kryptering samt krypteringsmetode. Kvitteringen beviser, at du overholder gældende lovgivning herunder EU-persondataforordningen. Ingen andre løsninger på markedet kan tilbyde så håndfast og let tilgængelig dokumentation.

Vi tilbyder attraktiv brancheaftale

Danastar har indgået brancheaftale med Danske Advokater. Find link nedenfor.

Vi har brancheaftale med Danske Advokater.

Tryk her for at komme til Danske Advokaters side (kodeordbeskyttet)

Telefon

+45 3948 7207

Chat

Tryk på chat-ikonet i nederste højre hjørne af skærmen

Har I brug for mere information?

Vi svarer hurtigst muligt – senest følgende arbejdsdag

Det siger vores kunder:

Gratis mail-kryptering frem til 31. december

Vi er mange, der – igen – er tvunget til at løse vores arbejdsopgaver hjemmefra, og der kan blive brug for at digitalisere (endnu) flere arbejdsgange. Derfor har Danastar sammen med Frama og RPost, der står bag RMail besluttet, at nye brugere kan anvende vores produkter gratis indtil 31. december.