Quickbreve? – intet problem

Post Danmark indfører et Quick-brev med dag til dag levering. Quick breve bliver dermed udbragt ligeså hurtigt som A-breve gør i dag.

Post Danmark indfører et Quick-brev med dag til dag levering. Quick breve bliver dermed udbragt ligeså hurtigt som A-breve gør i dag.

Mange frankeringsmaskiner kan ikke bruges til Quick breve, men det gælder ikke for Frama frankeringsmaskiner, hvor alle maskiner uanset model og alder, understøtter Quickbreve og alle de andre nye tiltag fra Post Danmark.

Har du en Frama frankeringsmaskine af mærket, Sensonic, Ecomail, Officemail eller Mailmax, vil du automatisk modtage opgraderingen af din frankeringsmaskine i løbet af august måned.

Har du en Frama Matrix F2, Matrix F4 eller Matrix F6, sker opdateringen automatisk via inspektion i slutningen af August og en ekstra inspektion d. 1/9 2016

Har du endnu ikke en Frama frankeringsmaskine, kan vi tilbyde en billig kvalitetsløsning:

  • Frama Matrix F2 med touch screen,
  • S2 tilkoblingsvægt
  • Internetopkobling med både Wifi og LAN

Fra kun kr. 192,- pr. måned (eksl. Credit Lock, moms)

Oven i købet giver vi dig det første års blækforbrug med gratis (max. 4.000 aftryk)

Du kan se Frama Matrix F2 hér

Du kan komme i kontakt med os hér

Har du brug for en større løsning, har vi helt sikkert et godt tilbud til dig og ser frem til at høre fra dig på telefon 3961 1804

Om samme emne
sikker mail datatilsynet
Kryptering

Hvad er en sikker mail?

Her svarer vi på alle de mest almindelige spørgsmål om sikker mail, og hvordan man sender og modtager. Også hvis man bruger Outlook eller Gmail.