|

Portotakster for 2023 – mange penge at spare ved at frankere med maskine

portotakster 2018
Man sparer for eksempel 3 kroner per brev mellem 50 og 100 gram, når man bruger en frankeringsmaskine. På større breve sparer man endnu mere.

Portopriserne holdt sig nogenlunde i ro i overgangen fra 2022 til 2023. 

Et almindeligt brev på op til 50 gram koster stadig 12 kroner, hvis det sendes med frimærke. Anvendes en frankeringsmaskine slipper man dog med 10,5 kroner

Så der er mange penge at spare ved at anvende en frankeringsmaskine. Endnu flere ved større breve. For eksempel koster et almindeligt brev op til 100 gram 24 kroner med frimærker men kun 21 kroner med en frankeringsmaskine.

Ligeledes koster et brev op til 250 gram 48 kroner med frimærker men kun 42 kroner med frankeringsmaskine.

Administrationsgebyret for forkert porto er stadig 80 kroner – det kan jo anspore til at bruge en brevvægt, når man frankerer.

Anvender I rekommanderet post, kan I overveje et langt billigere alternativ, hvor I både krypterer og kan spore jeres e-mail

Se portotakster her

Du finder portopriserne for breve frankeret med frankeringsmaskine på side 2.

Om samme emne

Quickbreve? – intet problem

Post Danmark indfører et Quick-brev med dag til dag levering. Quick breve bliver dermed udbragt ligeså hurtigt som A-breve gør i dag.

Et langt samarbejde med Post Danmark

Danastar og Post Danmark har samarbejdet og serviceret vores fælles kunder i mere end 60 år og samarbejdet har strakt sig lige fra frimærkeautomater til frankeringmaskiner.