|

Portotakster for 2022 – mange penge at spare ved at frankere med maskine

portotakster 2018
Man sparer 2 kroner per brev under 50 gram, når man bruger en frankeringsmaskine. På større breve sparer man endnu mere.

Portopriserne steg igen en anelse fra 2021 til 2022. 

Således koster et almindeligt brev på op til 50 gram nu 12 kroner, hvis det sendes med frimærke. Anvendes en frankeringsmaskine slipper man dog med 10 kroner

Så der er mange penge at spare ved at anvende en frankeringsmaskine. Endnu flere ved større breve. For eksempel koster et almindeligt brev op til 100 gram 24 kroner med frimærker men kun 20 kroner med en frankeringsmaskine.

Ligeledes koster et brev op til 250 gram 48 kroner med frimærker men kun 40 kroner med frankeringsmaskine.

Administrationsgebyret for forkert porto er stadig 80 kroner – det kan jo anspore til at bruge en brevvægt, når man frankerer.

Anvender I rekommanderet post, kan I overveje et langt billigere alternativ, hvor I både krypterer og sporer jeres e-mail

Se portotakster her

Du finder portopriserne for breve frankeret med frankeringsmaskine på side 2.
Om samme emne

Quickbreve? – intet problem

Post Danmark indfører et Quick-brev med dag til dag levering. Quick breve bliver dermed udbragt ligeså hurtigt som A-breve gør i dag.

Et langt samarbejde med Post Danmark

Danastar og Post Danmark har samarbejdet og serviceret vores fælles kunder i mere end 60 år og samarbejdet har strakt sig lige fra frimærkeautomater til frankeringmaskiner.