| |

På årets største IT-sikkerhedsmesse tager vi den sikre e-mail til næste niveau

Mød os på V2 Security 2023 i Øksnehallen, København, den 10. og 11. maj.

Da verdensordenen i øjeblikket ser ud som den gør, oplever vi en stigende interesse for sikker kommunikation generelt, men i særdeleshed også et ønske om bedre at kunne følge med i og kontrollere e-mailens færden efter den er afsendt.

Derfor vil vi på årets V2-messe tale om nogle af RMails nye features, der har fokus på netop dette.

Vi oplever også stærkt stigende interesse for vores RMail Security Gateway, der fritager jeres medarbejdere for at skulle bekymre sig om, hvad der skal sendes krypteres – i stedet vil opsatte regler og politikker sikre kyptering med det korrekte sikkerhedsniveau og det, hvad enten der sendes fra computer, smarphone eller tablet.

Interesseret? Kom ud i Øksnehallen og hør mere. Og mød 80 andre udstillere, hør 30 keynotes og mød anslået 3.000 andre IT-sikkerhedsinteresserede gæster.

Brug linket her for at tilmelde dig gratis.

Om samme emne
GDPR

TV-stjernernes følsomme persondata sendes krypteret med RMail

Fortrolighed og sikkerhed er helt afgørende, når man caster deltagerne til den næste sæson af Paradise Hotel, for dybt personlige oplysninger skal ofte krydse landegrænser flere gange. Produktionsselskabet Mastiff har valgt RMail til at håndtere opgaven.

Gratis mail-kryptering frem til 31. december

Vi er mange, der – igen – er tvunget til at løse vores arbejdsopgaver hjemmefra, og der kan blive brug for at digitalisere (endnu) flere arbejdsgange. Derfor har Danastar sammen med Frama og RPost, der står bag RMail besluttet, at nye brugere kan anvende vores produkter gratis indtil 31. december.