Bestil en præsentation
| |

Ny spiller på markedet for digital underskrift

Læs her om alle fordelene ved at indhente underskrifter og informationer digitalt. Det kan gøres med RSign – RMail's søsterprodukt – som nu er kommet til Danmark.

Bruger I meget tid på at få aftaler underskrevet? Bruger I meget tid på at få jeres medarbejdere til at udfylde formularer? Kunne det være smart, hvis jeres kunder kunne underskrive aftaler direkte på jeres hjemmeside?

Kan I svare ja til noget af ovenstående, så spids ører nu.

Danastar er stolte over at være ny dansk forhandler af RSign – et produkt, der gør hele processen omkring indgåelse af enhver form for aftaler nemmere, hurtigere og sikrere.

Bedre overblik – slip for kedeligt arbejde

Ved at digitalisere arbejdet med at indhente underskrifter, rundsende dokumenter til godkendelse og/eller få udfyldt diverse formularer kan man først og fremmest opnå et langt bedre overblik. Men den store tidsbesparelse sker, når arbejdsgange automatiseres.

Eksempel: Et tilbud skal sendes til en kunde, men først skal det forbi salgschefen og juridisk afdeling, der begge skal godkende. Når kunden har underskrevet aftalen, skal den retur til eftersalg-afdeling og regnskab.

Ved at flytte et sådan “dokumentflow” over i RSign, kan hele arbejdsgangen automatiseres. Din virksomhed kan hele tiden følge alle aftalers status, og er der et led i kæden, der ikke overholder tidsrammen, udsendes rykkere automatisk. Altså bedre overblik, mindre arbejde og færre fejl.

ezgif.com resize
Hvis I indgår mange aftaler på samme tid, kan RSign hjælpe jer med at bevare overblikket. Få for eksempel lynhurtigt en liste over de aftaler, der afventer underskrift.

Sikkerhed, sikkerhed, sikkerhed

RSign er et søsterprodukt til RMail og anvender flere af de samme teknologier, så overholdelse af både nationale og internationale standarder for kryptering og sikkerhed er på plads. Skal underskriveren udlevere personfølsomme oplysninger? Intet problem – flueben ved GDPR-compliance.

Krypteret kontaktformular

RSign kan også bruges som en formular på jeres hjemmeside. Så har I brug for, at kunder kan kontakte jer direkte fra jeres hjemmeside og samtidig være tryg ved at angive personfølsomme oplysninger, løser RSign opgaven.

formular
Skal jeres brugere kunne kontakte jer krypteret på jeres hjemmeside?

Gavmild prisstruktur

RSign kommer naturligvis i forskellige prispakker afhængigt af, hvor mange aftaler, man har brug for at indgå. Men til forskel fra de fleste konkurrenter indgår alle RSigns avancerede funktioner i ALLE prispakker. Samtidig betaler man for antal aftaler, der indgås, og ikke – som hos de fleste konkurrenter – for antal underskrifter.

Disse to faktorer gør, at RSign for langt de fleste virksomheder vil være markedets billigste løsning.

Prøv RSign med det samme

I kan finde en test version af RSign her. Når I opretter jeres konto, kan I samtidig bestille tid til 10 minutters gratis og uforpligtende introduktion over Teamviewer (et program hvor vores supporter ser med på jeres skrivebord).

Om samme emne
sikker mail datatilsynet
Kryptering

Hvad er en sikker mail?

Her svarer vi på alle de mest almindelige spørgsmål om sikker mail, og hvordan man sender og modtager. Også hvis man bruger Outlook eller Gmail.

Indhent digitale aftaler gratis frem til 31. december​

Vi er mange, der – igen – er tvunget til at løse vores arbejdsopgaver hjemmefra, og der kan blive brug for at digitalisere (endnu) flere arbejdsgange. Derfor har Danastar sammen med Frama og RPost, der står bag RSign besluttet, at nye brugere kan anvende vores produkter gratis indtil 31. december.