Mød os på Infosecurity 2020 i København

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Vi er igen i år til stede på årets store messe for it-sikkerhed, Infosecurity, og vil løfte sløret for en ny killer løsning indenfor email-sikkerhed. Ses vi? Få din invitation her.

Før man indleder et samarbejde omkring noget så væsentligt som e-mail-sikkerhed, kan det være rart at møde holdet bag. Så duk eventuelt op på Infosecurity-messen i Øksnehallen i København. Her står vi igen klar til at drøfte mulige samarbejder, særlige integrationer eller skræddersyede løsninger til jeres virksomhed.

Vi benytter også Infosecurity 2020 til at løfte sløret for et nyt produkt: RMail Gateway. Her er et produkt, der samler løsningen på alle jeres udfordringer i forbindelse med email-sikkerhed – både in- og outbound. Tænk politikker, automatisering og privacy by design. Vi GLÆDER os til at give en demonstration.

Udover at møde os, er der rig mulighed for at snuse til de seneste udviklinger indenfor it-sikkerhed. Infosecurity Denmark 2020 byder på mere end 100 seminarer og 80+ udstillere.

infosec19rn

Hvornår: 30. september & 1. oktober 2020
Hvor: Øksnehallen, København

Infosecurity skriver selv om programmet:

Konferenceprogrammet dækker både compliance, cybercrime, IoT, nye teknologier som AI og blockchain samt hacking og giver et unikt indblik i de nyeste it-sikkerhedsmæssige udfordringer på et højt fagligt niveau. Som deltager bliver du opdateret om både de nyeste tekniske landvindinger fra spydspidsforskere, får indblik i aktuelle trusselsbilleder fra nogle af verdens bedste rådgivere, og endelig kan du sparre om dine brugererfaringer med nogle af Danmarks mest kendte sikkerhedsbrands.

Infosecurity.dk

Vil du med, så tilmeld dig her

Det kan klares på 1 minut.

Om samme emne

WEBINAR: Kryptering af e-mail for psykologer og andre behandlere

Kryptering af e-mail for psykologer og andre behandlere WEBINAR | Afholdt 17. juni 2021 | 15.05 – 15.50 Med fokus på lige præcis de situationer, som psykologer og andre behandlere står i, vil vi forsøge at gøre livet nemmere for både eksisterende og kommende brugere af RMail. Allan Frank, IT-sikkerhedsspecialist fra Datatilsynet, kommer og svarer på spørgsmål. se optagelser Hvem kan du møde? Allan Frank IT-sikkerhedsspecialist @ Datatilsynet Jonas Seidenfaden RMail-specialist @ Danastar Søren Flytkjær Supportchef @ Danastar Johan Seidenfaden Kommunikation @ Danastar Køb RMail med Dansk Psykologforenings medlemsrabat Gå til brancheaftale 00:00 – 44:53 Se webinaret fra start til

Danastar FPi 4720/30

Denne maskine pakker op til 10 dokumenter fra 130-230 mm i bredden og 90-356 mm i højden. Kuvertstørrelser: C6, C6/5 eller C5. Papirvægt: 60-250 gram. 3.800 breve i timen. Kan købes med 2 eller 3 stationer + eventuelt bilagsstation. Understøtter OMR. Ring og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i gang med kuvertering.