Mød os på Infosecurity 2020 i København

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Vi er igen i år til stede på årets store messe for it-sikkerhed, Infosecurity, og vil løfte sløret for en ny killer løsning indenfor email-sikkerhed. Ses vi? Få din invitation her.

Før man indleder et samarbejde omkring noget så væsentligt som e-mail-sikkerhed, kan det være rart at møde holdet bag. Så duk eventuelt op på Infosecurity-messen i Øksnehallen i København. Her står vi igen klar til at drøfte mulige samarbejder, særlige integrationer eller skræddersyede løsninger til jeres virksomhed.

Vi benytter også Infosecurity 2020 til at løfte sløret for et nyt produkt: RMail Gateway. Her er et produkt, der samler løsningen på alle jeres udfordringer i forbindelse med email-sikkerhed – både in- og outbound. Tænk politikker, automatisering og privacy by design. Vi GLÆDER os til at give en demonstration.

Udover at møde os, er der rig mulighed for at snuse til de seneste udviklinger indenfor it-sikkerhed. Infosecurity Denmark 2020 byder på mere end 100 seminarer og 80+ udstillere.

infosec19rn

Hvornår: 30. september & 1. oktober 2020
Hvor: Øksnehallen, København

Infosecurity skriver selv om programmet:

Konferenceprogrammet dækker både compliance, cybercrime, IoT, nye teknologier som AI og blockchain samt hacking og giver et unikt indblik i de nyeste it-sikkerhedsmæssige udfordringer på et højt fagligt niveau. Som deltager bliver du opdateret om både de nyeste tekniske landvindinger fra spydspidsforskere, får indblik i aktuelle trusselsbilleder fra nogle af verdens bedste rådgivere, og endelig kan du sparre om dine brugererfaringer med nogle af Danmarks mest kendte sikkerhedsbrands.

Infosecurity.dk

Vil du med, så tilmeld dig her

Det kan klares på 1 minut.

Om samme emne
krypteret email kryptering

Velkommen TEST

Kære medlem af Translatørforeningen Translatørforeningen og Danastar har indgået en aftale, der sikrer foreningens medlemmer særligt favorable vilkår ved køb af: Kryptering · Sporbarhed · E-signatur · Store filer​ Avanceret digital signatur · Dokumenthåndtering Mere end 2.000 danske virksomheder bruger allerede RMail, når de kommunikerer sikkert med kunder og samarbejdspartnere. Det gør de blandt andet af disse grunde: 1. RMail er meget nemt at bruge, og vores support er god. Det betyder, at I rent faktisk kommer til at BRUGE krypteret e-mail i jeres daglige arbejde. 2. Jeres kunder kan besvare krypteret, uden at de skal installere software eller oprette

Seneste nyt