Mød os på Infosecurity 2019 i København

Vi er igen i år til stede på årets store messe for it-sikkerhed, Infosecurity Denmark 2019. Ses vi? Få din invitation her.

Har I brug for at møde menneskene bag løsningen, før I indleder en aftale omkring noget så væsentligt som e-mail-sikkerhed? Så duk eventuelt op på Infosecurity-messen i Øksnehallen i København. Her vil vi stå klar til at drøfte mulige samarbejder, særlige integrationer eller skræddersyede løsninger til jeres virksomhed.

Udover at møde os, er der rig mulighed for at snuse til de seneste udviklinger indenfor it-sikkerhed. Infosecurity Denmark 2019 byder på mere end 100 faglige oplæg, 20 keynotes og 80+ udstillere.

infosecurity Overview 4

Hvornår: 1. & 2. maj 2019
Hvor: Øksnehallen, København

Infosecurity skriver selv om programmet:

“Programmet dækker både compliance, cybercrime, IoT, enterprise mobility og cloud security og vil give et unikt indblik i de nyeste it-sikkerhedsmæssige udfordringer på et højt fagligt niveau. Som deltager bliver du opdateret om både de nyeste tekniske landvindinger fra spydspidsforskere, får indblik i aktuelle trusselsbilleder fra nogle af verdens bedste rådgivere og endelig kan du sparre om dine brugererfaringer med nogle af Danmarks mest kendte sikkerhedsbrands.”

Vil du med, så tilmeld dig her

(Vær forberedt på, at Infosecurity vil have mange data om dig, men det hele kan klares på 1 minut.)

Om samme emne
GDPR

Lessons learned på Infosec 2019

To dage på messe i Øksnehallen i København er vel overstået. Det er altid hæsblæsende at være på messe – det var det også i år – og vi har gjort os nogle erfaringer, som vi vil dele her.