| |

Mød os på årets største messe for IT-sikkerhed

Så skal der nørdes IT-sikkerhed! Øksnehallen slår igen dørene op for en af årets helt store netværks- og læringsmuligheder.

Navnet er ændret men konceptet det samme. V2 Security – det tidligere Infosecurity – finder sted i Øksnehallen i København den 4.-5. maj 2022, hvor man kan møde mere end 60 virksomheder og foreninger med fokus på cyber- og kommunikationssikkerhed og høre mere end 100 seminarer fordelt på 8 scener.

Vi vil igen være til stede, så grib chancen og mød (et udsnit af) holdet bag RMail og RSign. Er I på vippen til at vælge en af vores løsninger, kan vi på messen tilbyde en personlig demonstration og god tid til at diskutere netop jeres udfordringer.

Derudover er der masser af interessante oplæg på V Security! Vi glæder os blandt andet til NIS2 – Status på de kommende lovkrav til cybersikkerhed, bøder og Implementeringstid af Emil Bisgaard (Poul Schmith/Kammeradvokaten), som giver et kig ind i de udfordringer mange organisationer kommer til at skulle løse, når NIS2-direktivet bliver virkelighed.

Håber vi ses! Få din gratis tilmelding her.

Om samme emne

Indhent digitale aftaler gratis frem til 31. december​

Vi er mange, der – igen – er tvunget til at løse vores arbejdsopgaver hjemmefra, og der kan blive brug for at digitalisere (endnu) flere arbejdsgange. Derfor har Danastar sammen med Frama og RPost, der står bag RSign besluttet, at nye brugere kan anvende vores produkter gratis indtil 31. december.

Gratis mail-kryptering frem til 31. december

Vi er mange, der – igen – er tvunget til at løse vores arbejdsopgaver hjemmefra, og der kan blive brug for at digitalisere (endnu) flere arbejdsgange. Derfor har Danastar sammen med Frama og RPost, der står bag RMail besluttet, at nye brugere kan anvende vores produkter gratis indtil 31. december.