|

Mød Danastar på Infosecurity 2018

infosecurity
Mange med særlig interesse for it-sikkerhed vil være at finde på Vesterbro i København i starten af maj

Kom og mød Danastar på Infosecurity Danmark 2018. Infosecurity er en årlig messe for folk med særlig interesse i it-sikkerhed. I år finder den sted den 2. og 3. maj i Øksnehallen.

Vi vil være der for at demonstrere RMail, der blandt andet giver mulighed for nem kryptering af jeres e-mails – en feature, der er stor efterspørgsel på i disse GDPR-dage. Hvis I møder os på vores stand, kan vi sammen lave en opsætning (det tager 2 minutter), og I kan sende jeres første krypterede e-mail med det samme.

Én ting er, at du kan hænge ud med os – men Infosecurity Denmark 2018 byder på mere end 110 seminarer og cases, 25 udvalgte keynotes og 80 udstillere. To dage med masser af faglig viden og netværk.

Personlig invitation til Infosecurity

Brug invitationen her og kom på gæstelisten med det samme. Infosecurity udvælger personer fra listen og tilkender dem VIP-status, der medfører gratis frokost, lounge-adgang, reserverede pladser til seminarer mm. VIP's får besked inden den 18. april.

Konferenceprogrammet dækker både compliance, cybercrime, IoT, nye teknologier som AI og blockchain samt cloud security og giver et unikt indblik i de nyeste it-sikkerhedsmæssige udfordringer på et højt fagligt niveau. Som deltager bliver du opdateret om både de nyeste tekniske landvindinger fra spydspidsforskere, får indblik i aktuelle trusselsbilleder fra nogle af verdens bedste rådgivere, og endelig kan du sparre om dine brugererfaringer med nogle af Danmarks mest kendte sikkerhedsbrands.

Infosecurity Denmarks advisory board udvælger en række førende danske og internationale keynote speakers.

Infosecurity Denmark 2018

Infosecurity arrangeres af Mediehuset Ingeniøren og Jaarbeurs og præsenteres af Version2.

Om samme emne
sikker mail datatilsynet
Kryptering

Hvad er en sikker mail?

Her svarer vi på alle de mest almindelige spørgsmål om sikker mail, og hvordan man sender og modtager. Også hvis man bruger Outlook eller Gmail.

Gratis mail-kryptering frem til 31. december

Vi er mange, der – igen – er tvunget til at løse vores arbejdsopgaver hjemmefra, og der kan blive brug for at digitalisere (endnu) flere arbejdsgange. Derfor har Danastar sammen med Frama og RPost, der står bag RMail besluttet, at nye brugere kan anvende vores produkter gratis indtil 31. december.