Velkommen til RMail

Sådan kommer du igang:

1

Beslut, om du vil bruge RMail sammen med Outlook, Gmail, Google Workspace eller Outlook Online. Eller om du vil bruge RMails Web App (eller om du vil bruge flere på samme tid).

2
Find din app i listen nedenfor – og tryk på knappen.

3
Følg anvisningerne. Undervejs bliver du bedt om at oprette din RMail-konto.

4
Send et par test-mail og kontakt os, hvis du har spørgsmål. Du vil modtage et par opfølgende e-mails fra os med nyttig information.

Microsoft Outlook

(PC) Outlook 2007 / 2010 / 2013 / 2016 /2019

Når I installerer RMail app’en til Outlook, bliver der automatisk lavet en “Send Registered”-knap i vinduet for ny e-mail i Microsoft Outlook. Knappen er placeret over eller ved siden af den normale “Send” knap og giver mulighed for at sende RMail e-mails. 

krypteret email kryptering
Afspil video om krypteret email kryptering

NB: Det er vigtigt, at du downloader den version (enten 32 bit eller 64 bit), som matcher din Outlook-version. Hvordan finder jeg ud af det? 

Windows, msi Installer

Windows, msi Installer

Outlook 365 Premium / Online, Outlook.com & Hotmail.com

(PC / Mac)

Nem integration med Outlooks cloud-løsninger

Microsoft AppSource

Gmail / Google Workspace

(PC / Mac) Google Chrome

RMail til Gmail giver problemfri adgang til alle RMail-tjenester. I skal bruge Chrome-browseren (ikke den mobile version) til at installere og benytte RMail til Gmail.

krypteret email kryptering
Afspil video om krypteret email kryptering

chrome web store

RMail Web

(PC / Mac / Mobil) Internet Explorer/Edge, Firefox, Safari og Chrome

Brug RMail fra skyen. Man benytter fortsat sin normale e-mail-adresse og får adgang til alle RMails funktioner. BEMÆRK: Intet arkiv

https://app.rmail.com

Gratis mail-kryptering frem til 31. december

Vi er mange, der – igen – er tvunget til at løse vores arbejdsopgaver hjemmefra, og der kan blive brug for at digitalisere (endnu) flere arbejdsgange. Derfor har Danastar sammen med Frama og RPost, der står bag RMail besluttet, at nye brugere kan anvende vores produkter gratis indtil 31. december.