Kære medlem af Dansk Psykolog Forening

Mere end 600 medlemmer af jeres forening bruger allerede RMail. Det gør de blandt andet af disse grunde:

1.

RMail er meget nemt at bruge, og vores support er god. Det betyder, at du rent faktisk kommer til at BRUGE krypteret e-mail i dit daglige arbejde.

2.

Du kan sende krypteret mail direkte til din klients indbakke, uden at du skal finde og indtaste klientens telefonnummer.

3.

RMail er IKKE en cloudservice. Det betyder, at dine emails rent faktisk ligger i din klients indbakke – og her bliver de liggende.

4.

Dine klienter kan besvare krypteret, uden at de skal godkendes, installere software eller oprette en konto. En unik feature ved RMail.

5.

Vi tilbyder løsninger, der er økonomisk overkommelige – selv for den selvstændige behandler med et begrænset behov.

6.

RMail kan integreres direkte i Outlook, GMail / GSuite, Office365 med flere. Er du ikke på en af disse platforme kan du benytte vores webapp.

Men er det svært at komme igang?

Det ER nemt at bruge RMail (det er ikke bare noget, vi siger), men samtidig er vores supportere med dig hele vejen. Med i aftalen med Dansk Psykolog Forening er nemlig oprettelse og opsætning til reduceret pris. 

Desuden modtager du først en faktura fra os, når vi har hjulpet dig med at installere RMail, og vi sammen har konstateret, at det er en løsning for dig.

dp logo header

Dansk Psykolog Forening og Danastar (der forhandler RMail i Danmark) har indgået en aftale, der sikrer foreningens medlemmer særligt favorable vilkår. 

Rabataftale

* Hvad indeholder Onboarding?

 1. Vi finder sammen de optimale standard-indstillinger for RMail. Det gør den daglige brug lettere.
 2. Vi anvender TeamViewer, hvor vi kan se med på jeres computer.
 3. Vi opsætter SPF/DKIM, hvis I har eget domæne (fjerner risikoen for, at en RMail fanges i spam-filtre).

Derudover gælder

RMail Standard

200 e-mails / måned
kr193
kr 183 / måned
 • 200 e-mails/måned
 • 1 afsenderadresse
 • Kryptering
 • Sporbarhed
 • E-signatur
 • Fildeling
 • Dansk sprog
 • Kan individualiseres​
 • Hjælp til installation
 • 6 mdr. tlf. support

RMail Basic

50 e-mails / måned
kr90
kr 80 / måned
 • 50 e-mails/måned
 • 1 afsenderadresse
 • Kryptering
 • Sporbarhed
 • E-signatur
 • Fildeling
 • Dansk sprog
 • Kan individualiseres​
 • Hjælp til installation
 • 6 mdr. tlf. support
Det siger vores kunder:
Vi har brancheaftaler med:

FAQ

Installation

Det nemmeste er jo at lade os hjælpe dig med installation – men du kan også gøre det selv: På denne side skal du vælge den platform, du gerne vil bruge RMail fra – eksempelvis Outlook 2016 eller Gmail – og derefter følge instruktionerne på skærmen.

 • Outlook 7/10/13/16/19 (PC)
 • Office 365 Premium (MAC / PC)
 • Outlook Online (MAC / PC)
 • Hotmail (MAC / PC)
 • Gmail / GSuite (MAC / PC)
 • RMail Web (MAC / PC / MOBIL)

Nej, det er unikt for teknologien bag RMail, at modtageren ikke skal installere programmer eller plug-ins, logge ind på andre hjemmesider eller købe en licens. Du sender til, hvem du har lyst til, og uden at skulle besvære modtageren. Din RMail indeholder et link, som modtageren kan benytte til at besvare dig. Linket er gyldigt i 30 dage og kan benyttes op til 5 gange indenfor den periode.

Ja, du kan finde alle apps her. Husk at du kun kan benytte Gmail/G Suite i Chrome browser.

Ja, men RMail understøtter ikke Outlook til Mac. Hvis du vil benytte RMail med din Mac, kan du enten benytte vores nemme web app, Gmail (via Chrome-browser) eller Office 365 Premium-applikationerne.

Thunderbird understøtter ikke RMail, men du kan uden problemer benytte vores nemme web-app – selvfølgelig med din eksisterende emailadresse.

I dette tilfælde kan du uden problemer benytte vores nemme web-app. Selvfølgelig med din eksisterende emailadresse.

Nej, det tager mindre end 5 minutter pr. installation.

Hvis du benytter Gmail, kan det skyldes at Google har foretaget en opdatering og i den forbindelse har slået tilføjelsesprogrammet fra. I din Chrome browser, skal du klikke på de tre lodrette prikker i øverste højre hjørne. Vælg “Flere værktøjer” > “Udvidelser” > find “Rpost for Gmail” og aktiver programmet på ny. 

Hvis du benytter RMail til Outlook, efterse da om du fortsat har menuen”RMail indstillinger”, når du trykker på “Filer” i øverste venstre hjørne. Hvis ja, efterse om din værktøjslinje er “foldet ud” (RMail-knappen findes i værktøjslinjen i fanen “Meddelelse”). Hvis menuen “RMail indstillinger” ikke findes under “Filer”, forsøg at geninstallere RMail fra vores supportside eller kontakt support på 39611804.

Kryptering

Tryk på RMail-knappen i dit mailprogram, vælg “Kryptér” og “Send”. Så enkelt er det. Der er heller ikke behov for at indtaste modtagerens telefonnummer.

Ja. RMail giver dig mulighed for, at din modtager kan besvare krypteret. Med et enkelt klik kan du hjælpe en hvilken som helst modtager af din krypterede e-mail til at besvare din e-mail krypteret uden brug af licenser, certifikater eller lignende. En god service for dine kunder eller klienter.

Ja, RMail kan kryptere med både TLS 1.2 (kryptering på transportlaget) og via end-to-end kryptering. På den måde kan du selv som afsender bestemme sikkerhedsgraden for dine forsendelser. Datatilsynet anbefaler netop disse typer af kryptering af emails. Det kan du læse mere om hér

RMail benytter krypteringsteknologi, som lever op til Datatilsynets anbefalinger. Det betyder, at der kan sendes personfølsomme oplysninger med RMail. Datatilsynet har en god beskrivelse på deres hjemmeside, som informerer om de forskellige krypterings-standarder, som de anbefaler og som lever op til GDPR. Siden finder du hér  

Nej. Du kan sende til hvem som helst, og RMails kan åbnes på alle platforme. Hvis du vælger at kodeord-beskytte din e-mail (hvilket normalt ikke er nødvendigt for alt overholde GDPR), skal du overbringe koden på anden vis.

Ja. Med RMail sender man end-to-end ved at kodeordbeskytte sin e-mail. Du kan selv bestemme, om dit kodeord automatisk skal sendes med e-mail, eller om du – hvis der f.eks. er mistanke om, at uvedkommende har adgang til modtagerens indbakke – vil overbringe det på anden vis.

Læs mere i denne artikel: Sådan kan du justere sikkerhedsniveauet, når du krypterer med RMail

Nej – disse informationer ligger udelukkende indlejret i din kvittering, som ligger i dit arkiv.

Hver gang du sender en krypteret email (med RMail), vil du automatisk modtage en kvittering, som beviser at du benytter kryptering, og også hvordan din email er krypteret.

Når du benytter RMail’s kryptering, vil der altid være et banner øverst i din email, som oplyser at emailen er sendt krypteret.

Vores servere står hos Amazon i Frankfurt

Ja, det kan man godt. Med funktionen Fildeling kan man overføre filer op til 1 Gb, og det er valgfrit, om du vil kryptere dem.

Nej, det kan vi naturligvis ikke. Bemærk også, at vi ikke gemmer kopier af jeres e-mails på vores servere.  

Hvis din e-mail sendt med RMail er krypteret på transportlaget (TLS 1.2), vil din modtager kunne åbne din e-mail som enhver anden mail. Er din e-mail krypteret med end-to-end-kryptering eller automatisk konverteret til PDF-kryptering, skal din modtager benytte sig af et kodeord. Dette er enten autogenereret af RMail og sendt i en separat mail eller med et kodeord du selv har oprettet. 

Nej, dine modtagere skal ikke benytte andre produkter for at åbne dine e-mails, sendt med RMail. 

Nej, RMail leverer din e-mail direkte til din modtagers indbakke. Derfor vil de opleve at modtage dine krypterede e-mails ligesom enhver anden e-mail.

Dine RMail kvitteringer er dit bevis for levering, åbning, kryptering samt bevis for originalt indhold af dine e-mails og dine aftaler med digital underskrift  (sendt med RMail). Derfor er det en god idé at gemme dem, som minimum i den periode love og regler dikterer. 


Ja, via en browser og vores web app. Vores web app finder du her

Vores RMail Security Gateway giver ligeledes mulighed for at sende krypteret fra alle virksomhedens platforme: mobil, app, server . Vil du høre mere om vores RMail Security Gateway så kontakt os for en uforpligtende vurdering af løsningen.

RMail giver en række muligheder for at kryptere dine e-mails. Den mest benyttede metode er vores Auto TLS 1.2 funktion. Din mail krypteres på din enhed, herefter routes den til RMail serveren i Frankfurt, hvor serveren vil finde ud af om modtager også understøtter TLS 1.2 som minimum. Gøre den dét – leveres din e-mail med TLS 1.2. Understøtter modtageren ikke TLS 1.2, vil RMail automatisk oprette en PDF mappe, udover din mail og kryptere hele mappen med en AES256 kryptering – herefter autogenererer RMail en separat e-mail med et password, som modtager kan benytte til at åbne den krypterede mail. Lyder det indviklet? – For dig foregår det hele automatisk. Ét klik og så klarer RMail resten. Du kan se en illustration hér. Du kan også vælge at sende end-to-end krypteret med PDF krypteringen fra start og selv oprette et password som du ovebringer din modtager på anden vis (sms, telefon, møde mv.) 

Gratis mail-kryptering frem til 31. december

Vi er mange, der – igen – er tvunget til at løse vores arbejdsopgaver hjemmefra, og der kan blive brug for at digitalisere (endnu) flere arbejdsgange. Derfor har Danastar sammen med Frama og RPost, der står bag RMail besluttet, at nye brugere kan anvende vores produkter gratis indtil 31. december.