intermail logo2
RMail menu

Velkommen fra Intermail

Mød RMail

Hvad er RMail?

Én udvidelse til din eksisterende e-mail med flere funktioner. Som vi plejer at sige: "Når en almindelig e-mail ikke er god nok"
Krypteret e-mail

Send sikker og krypteret mail – direkte i modtagerens indbakke.

Rekommanderet e-mail

Den rekommanderede e-mail giver dokumentation for levering, indhold og kryptering.

E-signatur

Den nemmeste og mest alsidige e-signatur løsning, brugt over hele verden til at underskrive dokumenter, PDF-formularer og meget mere.

Krypteret fildeling

Send store filer lige så nemt som du sender andre vedhæftninger. Krypteret, naturligvis.

Hvorfor RMail?

Modtager skal ikke installere certifikat eller andet

Det er ekstremt nemt at modtage og besvare en krypteret mail, sendt med RMail. Det gør RMail oplagt til kommunikation om og indhentning af følsomme personoplysninger hos klienter/privatpersoner, der ikke kan formodes at gøre brug af certifikat.

Modtager kan besvare krypteret med ét klik

Skal der indhentes følsomme personoplysninger af nogen art, kan I sende en RMail. En RMail lander i modtagerens almindelige indbakke, og et link giver nem mulighed for at besvare krypteret – både tekst og alle vedhæftninger bliver naturligvis krypteret.

Kvittering sikrer sporbarhed og dokumentation for indhold

RMail's Registered Receipt™ er en kvittering, der giver mulighed for, at en tredjepart kan verificere e-mail korrespondancen. Kvitteringen gør det desuden nemt at rekonstruere det originale indhold af dine e-mails, skulle der være rejses tvivl om dette. Læs mere om den særlige Registered Receipt™

Læs her juridisk vurdering af RMail's Registered Receipt fra Sundgaard Advokater: RMail Juridisk Vurdering

Jeres email-kommunikation vil altid være GDPR-compliant

RMail benytter sig af krypteringsmetoder anbefalet af Datatilsynet: TLS 1.2, hvis det er muligt, og som 'backup' en sikker 256 AES-kryptering. Det giver den nemmest mulige kommunikation, samtidig med at GDPR altid overholdes. Er der behov for det, kan man naturligvis anvende kodeordbeskyttet end-to-end-kryptering.

Det siger vores kunder:
Vi har brancheaftaler med:

Skal jeres e-mail have superkræfter?

Vi ved, at ønsker og behov er forskellige. Derfor tager vi udgangspunkt i jeres situation og skræddersyr en løsning, hvor I kun betaler for det, I har brug for.

Så uanset om du er en enkeltmandsvirksomhed med et begrænset behov, en større virksomhed med et udvidet behov eller noget midt i mellem – så lad os tale sammen og finde netop den løsning, der passer til jer.

Få et tilbud allerede i dag

Skriv til os nedenfor – så vender vi tilbage inden for fire arbejdstimer.

Utålmodig? Ring eller brug chatten nede i hjørnet

Gratis mail-kryptering frem til 31. december

Vi er mange, der – igen – er tvunget til at løse vores arbejdsopgaver hjemmefra, og der kan blive brug for at digitalisere (endnu) flere arbejdsgange. Derfor har Danastar sammen med Frama og RPost, der står bag RMail besluttet, at nye brugere kan anvende vores produkter gratis indtil 31. december.