Sådan opdateres RMail til Outlook

Når I skal opdatere RMail til Outlook, skal I sådan set bare installere den nye version af RMail-app'en 'oveni' den gamle.​ Her er processen trin for trin:

1 Download den seneste version af  “RMail til Outlook”. Find den nedenfor. HUSK, at man skal vælge enten 32- eller 64-bit-versionen

2
Luk Outlook

3
Kør installationen (dobbeltklik på den fil, der netop er hentet)

4
Genstart Outlook

5
Vi anbefaler, at I kontrollerer, at jeres RMail-indstillinger er som vist nedenfor (eller som I selv ønsker dem). Indstillinger finder I under “Filer” i øverste venstre hjørne i Outlook.

instruktionsvideo
Afspil video

Microsoft Outlook

(PC) Outlook 2007 / 2010 / 2013 / 2016 /2019

Når du skal opdatere RMail til Outlook, skal du sådan set bare installere den nye version af RMail-app’en ‘oveni’ den gamle.​

NB: Du skal downloade den version (enten 32 bit eller 64 bit), som matcher din Outlook-version. Hvordan finder jeg ud af det? Du kan også prøve dig frem – installationen afbrydes bare, hvis du prøver med den forkerte version.

Windows, msi Installer

Windows, msi Installer

Anbefalede indstillinger

krypter 2
fildeling 2
sprog 2
avanceret

Gratis mail-kryptering frem til 31. december

Vi er mange, der – igen – er tvunget til at løse vores arbejdsopgaver hjemmefra, og der kan blive brug for at digitalisere (endnu) flere arbejdsgange. Derfor har Danastar sammen med Frama og RPost, der står bag RMail besluttet, at nye brugere kan anvende vores produkter gratis indtil 31. december.