Afspil video
krypteret mail GDPR

Bevis at du krypterer

Hvis I er pålagt af lovgivning eller interne regler at kryptere følsomme oplysninger, så er det vigtigt at kunne bevise, at I har overholdt reglerne. Det kan I altid med RMail®.

krypteret mail

Compliance skaber tillid

Dataintegritet er vigtig for alle. Vis dine kunder og ansatte, at du passer på deres data, og at din virksomhed er ansvarlig og compliant.

krypteret email

RMail® gør det nemt

Kryptering af e-mails behøver ikke at være besværligt. RMail® er nem at installere og benytte for afsender men samtidigt fuldstændigt ukompliceret for modtageren.

En kvittering der dokumenterer din GDPR-compliance

Når du sender en RMail, modtager du en unik Registered Receipt™ eller compliance record, som dokumenterer leveringsstatus, at du har benyttet kryptering samt krypteringsmetode.

Dine modtagere kan besvare krypteret

Helt unikt tilbyder RMail, at modtageren af en krypteret e-mail også kan besvare krypteret. Dermed sikrer du en krypteret to-vejskommunikation. Det gør det muligt at indhente persondata, uden at dine kunder, medlemmer eller ansatte skal logge ind på sikre hjemmesider eller skal til postkontoret.

Datatilsynet: Stærk kryptering

RMail® anvender anerkendte krypteringsstandarder, der af Datatilsynet er defineret som “stærk”. Krypteringen er enten TLS 1.2 eller “end to end”, og alle kan modtage din krypterede e-mail uden at skulle logge ind på en cloud service, registrere sig eller selv anvende RMail.

Det siger vores kunder:
Vi har brancheaftaler med:
RMail krypteret email
Når en almindelig e-mail ikke er god nok

Gratis mail-kryptering frem til 31. december

Vi er mange, der – igen – er tvunget til at løse vores arbejdsopgaver hjemmefra, og der kan blive brug for at digitalisere (endnu) flere arbejdsgange. Derfor har Danastar sammen med Frama og RPost, der står bag RMail besluttet, at nye brugere kan anvende vores produkter gratis indtil 31. december.