RMail Logo WHITE

Pre-Crime. Udviklet til at forhindre, opdage og neutralisere svindelangreb rettet mod din egen og dine kunders e-mailkonto

DALL·E 2024 04 18 11.16.12 A digital art representation of email security and encryption showing a futuristic computer workstation with multiple screens displaying complex encr

Business E-mail Compromise

Business E-mail Compromise (BEC) er en af de største årsager til svindel med bankoverførsler og en af de mest økonomisk skadelige former for cyberkriminalitet. Denne sofistikerede metode retter sig mod virksomheder, der sender legitime faktura og andre pengetransaktioner, med det formål at omdirigere betalinger til deres egne bankkonti.

Hvem læser med?

RMail PRE-Crime™-modulet integreres problemfrit med dine eksisterende e-mailsikkerhedssystemer og tilføjer brugervenlig kryptering, unik BEC-målrettet angrebsdetektion og meget mere ved hjælp af AI.

Hvis RMail Active Tracker™-teknologien identificerer usædvanlige aktivitetsmønstre, genererer RMail en aflytningsalarm.

BEC-angreb begynder med, at cyberkriminelle aflytter e-mails fra afsender til modtager, for at opsnappe e-mails, analysere dem, kopiere dem med små ændringer (f.eks. betalingsinstruktioner) og derefter omdirigere svarene, så de sendes tilbage til svindleren.

 Med Email Eavesdropping™-alarmer bliver hver e-mail, der sendes ud af organisationen, analyseret for alle tilknyttede aktiviteter over en periode. Disse alarmer inkluderer alle e-mail-data, så IT-sikkerhedsspecialister kan validere og tage øjeblikkelig handling, før cyberkriminelle lokker brugere til at overføre penge fejlagtigt til deres bankkonto.

Eavesdropping Notifications scaled
Aggregate Eavesdropping Heartbeat Monitor

Aflytnings-monitor

IT-administratoren eller MSP’en, der er ansvarlig for e-sikkerhed, modtager et dagligt overblik over al aktivitet. Denne samlede rapport giver dem ro i sindet ved at vise, at alle udgående e-mails overvåges i deres rejse til modtageren og videre.

IT-administratorer eller MSP’er kan hurtigt undersøge nærmere, hvis de ser nogen højrisikoalarmer eller usædvanlige aktiviteter på tværs af alle brugere, alle domæner og alle virksomheder, som de administrerer eller overvåger sikkerheden for.

MSP’er kan tilbyde at blive realtids aflytningsmonitorer for deres kunder ved at bruge disse rapporter og de relaterede alarmer.

Afsender-autentificeret mail!

Afsendere kan være proaktive med sikker afsendelse. RMail Digital Seal®-autentificering gør det nemt for en modtager at verificere oprindelse og forfatterskab af en e-mail (for eksempel en e-mail med en faktura) og øjeblikkeligt genskabe en autentificeret kopi af det oprindelige beskedsindhold. Dette giver modtageren af fakturaen mulighed for at verificere ægtheden af betalingsoplysningerne i realtid, når som helst, før betaling.

Sender Authenticated Invoices
Det siger vores kunder:
Vi har brancheaftaler med:
RMail krypteret email
Når en almindelig e-mail ikke er god nok

Gratis mail-kryptering frem til 31. december

Vi er mange, der – igen – er tvunget til at løse vores arbejdsopgaver hjemmefra, og der kan blive brug for at digitalisere (endnu) flere arbejdsgange. Derfor har Danastar sammen med Frama og RPost, der står bag RMail besluttet, at nye brugere kan anvende vores produkter gratis indtil 31. december.