Kom nemt i gang med sikre online-konsultationer

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
google meet danmark
Corona-virus har skabt et øget behov for online-konsultationer. Google tilbyder en glimrende løsning.

I forsøg på at inddæmme corona flytter sundhedsmyndighederne flere og flere konsultationer over på online-platforme. Samtidig hører vi, at flere af vores psykolog-kunder – af samme grund – ønsker at kunne tilbyde deres klienter denne service.

Som Google Cloud Partner kan vi tilbyde Google Meet, der er Google’s bud på en platform til online-møder. Den egner sig godt til psykologers behov af flere grunde:

  1. Den er GDPR-compliant. Med G Suite Professional kan man være sikker på, at alle ens data opbevares krypteret og ikke forlader Europa.
  2. Det er nemt for klienterne. Mødedeltagerne behøver ikke at installere særlig software på deres egen computer eller oprette en konto hos Google. Hvis klienten vil deltage fra mobil eller tablet, findes der en app til det.
  3. Platformen er stabil. Google Meet kører på Googles egne højkvalitetsservere, og billed- og lydkvalitet er blandt markedets bedste.

Hvordan kommer du i gang?

Er du i forvejen G Suite bruger kan du gå til tjenesten her.

Hvis du derimod tænker, at det her er en god anledning til at flytte over i Google’s kontorpakke, G Suite, med alt, hvad den tilbyder af super brugbare værktøjer, GDPR-compliant opbevaring af dine data og perfekt integration med e-mailkrypterings-appen RMail, kan vi hjælpe dig videre her.

Google Meet kan kun købes sammen med GSuite, men hvis du kun ønsker at bruge Meet, kan vi hjælpe dig igang lidt billigere. Læs mere her.

Om samme emne