Google Meet: Kom nemt i gang med sikre online-konsultationer

google meet danmark
Google tilbyder en sikker, stabil og brugervenlig løsning til video-kosultationer. Mød Google Meet.

Corona var for mange den udløsende faktor, men online-konsultationer er kommet for at blive, og rigtig mange af vores psykolog-kunder ønsker at kunne tilbyde deres klienter denne service.

Som Google Cloud Partner kan vi tilbyde Google Meet, der er Google’s bud på en platform til online-møder. Den egner sig godt til psykologers behov af flere grunde:

  1. Den er GDPR-compliant. Med Google Workspace Business Standard kan man være sikker på, at alle ens data opbevares krypteret og sikkert.
  2. Det er nemt for klienterne. Mødedeltagerne behøver ikke at installere særlig software på deres egen computer eller oprette en konto hos Google. Hvis klienten vil deltage fra mobil eller tablet, findes der en app til det.
  3. Platformen er stabil. Google Meet kører på Googles egne højkvalitetsservere, og billed- og lydkvalitet er blandt markedets bedste.

Hvordan kommer du i gang med Google Meet?

Er du i forvejen Google Workspace bruger kan du gå til tjenesten her.

Google tilbyder nu, at man anvende Google Meet i en begrænset udgave gratis. Læs mere her.

Hvis du derimod tænker, at det her er en god anledning til at flytte over i Google’s kontorpakke, Google Workspace, med alt, hvad den tilbyder af super brugbare værktøjer, GDPR-compliant opbevaring af dine data og perfekt integration med e-mailkrypterings-appen RMail, kan vi hjælpe dig videre her.

Om samme emne