Frankeringsmaskinens pris kan tjene sig hurtigt hjem igen

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
frankeringsmaskine
Der er mange gode grunde til at vælge Danastar, når du skal investere i en frankeringsmaskine.

Der er mange gode grunde til at vælge Danastar, når du skal investere i en frankeringsmaskine. Hos Danastar tilbyder vi også leasing af frankeringsmaskiner. Det betyder, at du med det samme kan komme i gang med en minimal udskrivning. Frankeringsmaskinens pris bliver således spredt ud over en årrække og kan desuden afskrives over driften.

Prisen på frankeringsmaskinen afhænger af, hvilken type maskine, der er brug for, men fælles for alle vores løsninger er, at kvaliteten altid er i top. Portopriser opdateres automatisk med en frankeringsmaskine fra Danastar, og den indbyggede brevvægt sørger for, at du hverken over- eller underfrankerer et brev.

Frankeringsmaskine & pris – hvad er værd at vide?

  • Danastar er ekspert til at sammensætte den mest optimale løsning til dig
  • Du får den rette pris på grund af vores ekspertise og rådgivning
  • Kvaliteten er helt i top, så du kan være sikker på at få noget for pengene
  • Leasing kan være en god løsning for dig – kom billigt i gang

Slip for besværet med at holde styr på regnskab, priser og indkøb af frimærker. Lad dine medarbejdere bruge tiden mere effektivt med en frankeringsmaskine fra Danastar.

Den nye postlov betyder, at portoen på frimærker stiger kraftigere end på frankeringsmaskiner. Derfor kan din virksomhed, selv med en relativt begrænset daglig postmængde, spare mange penge årligt, ved at investere i en frankeringsmaskine fra Danastar. Frankeringsmaskinens pris tjener sig hurtigt hjem, selv hvis din virksomhed kun har en begrænset daglig postmængde.

Danastar og Frama

Danastar har i mere end 50 år leveret postsystemer fra det schweiziske firma Frama AG. Derfor er vi godt rustet til at hjælpe dig med at finde den rette frankeringsmaskine til den rette pris.

Udover de mange økonomiske og tidsbesparende fordele, så kan en frankeringsmaskines pris også holdes op imod de mere markedsføringsmæssige fordele, der er, ved at bruge en frankeringsmaskine. Din virksomhed kommer til at fremstå mere professionel og kan på effektiv vis markere sig i bevidstheden hos dine kunder ved påtrykning af reklame direkte på kuverten – lige ved siden af frankeringen.

Du slipper desuden for at sende medarbejdere på posthuset efter frimærker og kan ligeledes sikre dig en automatisk udregnet porto, hver gang. Fordelene er mange, og med postloven, der har medført en kommende prisstigning, som især er høj på frimærkefrankerede breve, kan det hurtigt svare sig at investere i en frankeringsmaskine fra Danastar.

Om samme emne

WEBINAR: Kryptering af e-mail for psykologer og andre behandlere

Kryptering af e-mail for psykologer og andre behandlere WEBINAR | Afholdt 17. juni 2021 | 15.05 – 15.50 Med fokus på lige præcis de situationer, som psykologer og andre behandlere står i, vil vi forsøge at gøre livet nemmere for både eksisterende og kommende brugere af RMail. Allan Frank, IT-sikkerhedsspecialist fra Datatilsynet, kommer og svarer på spørgsmål. se optagelser Hvem kan du møde? Allan Frank IT-sikkerhedsspecialist @ Datatilsynet Jonas Seidenfaden RMail-specialist @ Danastar Søren Flytkjær Supportchef @ Danastar Johan Seidenfaden Kommunikation @ Danastar Køb RMail med Dansk Psykologforenings medlemsrabat Gå til brancheaftale 00:00 – 44:53 Se webinaret fra start til

Danastar FPi 4720/30

Denne maskine pakker op til 10 dokumenter fra 130-230 mm i bredden og 90-356 mm i højden. Kuvertstørrelser: C6, C6/5 eller C5. Papirvægt: 60-250 gram. 3.800 breve i timen. Kan købes med 2 eller 3 stationer + eventuelt bilagsstation. Understøtter OMR. Ring og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i gang med kuvertering.