|

Frankering har aldrig været så nemt og fordelagtigt som nu

Danastar har i mere end 50 år leveret postsystemer til danske virksomheder af den schweiziske producent Frama.

Danastar har i mere end 50 år leveret postsystemer til danske virksomheder af den schweiziske producent Frama. Når det kommer til frankering og post, leverer Danastar de bedste frankeringsløsninger til hele Danmark, Grønland og Færøerne.

Capacent har for nylig foretaget en undersøgelse for Post Danmark, der viser, at 60% af danskerne foretrækker at modtage en fysisk faktura, frem for at modtage den på e-mail. Samtidig øger den fysiske faktura betalingsvilligheden, og derfor vil det være en fordel for mange virksomheder at investere i en frankeringsmaskine.

Nedenfor kan du læse mere om frankering og:

 • Credit Lock – Post Danmarks nye afregningssystem 
  • Credit Lock Standard 
  • Credit Lock Plus 
 • FramaOnline – Danastars forbindelse til Post Danmarks Credit Lock 

Credit Lock er et nyt afregningssystem, som blev indført af Post Danmark i 2005. Der er to frankeringsmuligheder; du kan enten vælge Credit Lock Standard, hvor du betaler forud, eller som alternativ kreditløsningen Credit Lock Plus.

Det fungerer således, at du enten indsætter ét beløb til frankering eller vælger en kreditaftale med Post Danmark. På denne måde får du tilsendt en samlet faktura over dit forbrug, selvom din virksomhed har mere end én frankeringsmaskine. Credit Lock effektiviserer betalingsprocessen og gør din frankering nemmere og mere overskuelig. FramaOnline samarbejder naturligvis med Credit Lock.

FramaOnline er Danastars løsning, der arbejder sammen med Post Danmarks Credit Lock. FramaOnline varetager forskellige funktioner, såsom at opdatere frankeringsmaskinen med nyeste software og postprodukter. Denne tjeneste giver desuden en lang række andre fordele til Danastars kunder; disse inden for sikkerhed, service og fremtidssikret teknologi. FramaOnline styres fra Danastars hovedkvarter i Hellerup. Datacentret ligger i topsikrede bygninger i Schweiz med 24 timers systemovervågning, der sikrer dig optimal driftsikkerhed.

Bestil din frankeringsmaskine med direkte opkobling til Credit Lock gennem FramaOnline.
Ring på telefon 39 61 18 04 eller send en e-mail til danastar@danastar.dk

Med de kontinuerlige prisstigninger på frimærkefrankerede breve, kan din virksomhed rent faktisk spare penge i investeringen af en frankeringsløsning fra Danastar. Et brev der er frankeret med et frimærke vil fra april 2011 koste fra 8 kr., mens et maskinfrankeret brev blot vil koste 6,50 kr. Investerer du i en frankeringsmaskine, vil det derfor hurtigt tjene sig hjem. En artikel fra Post Danmark viser, at et frankeret brev har en mere seriøs virkning end ved brug af e-mail. Med en løsning fra Danastar, kan din frankering klares hurtigt, nemt og ikke mindst billigt. Derudover får dine forsendelser et mere professionelt udseende, og du kan reklamere for din virksomhed med påtrykt logo direkte på kuverten.

Fordele ved frankering med frankeringsmaskine:

 • Billigere end frimærkefrankering
 • Gratis reklameplads for din virksomhed på hver forsendelse
 • Et professionelt look
 • Bedre overblik og mere tid til vigtigere opgaver
 • Altid korrekt frankering

Danastar imødekommer alle behov inden for frankering, og vi tilbyder markedets bedste produkter. Frama lægger stor vægt på løbende produktudvikling, hvilket sikrer dig, at Danastar altid leverer de bedste og nyeste frankeringsløsninger. Vores yderst attraktive frankeringsprodukter er kendte for deres holdbarhed og pålidelighed, da vi hos Danastar ikke går på kompromis med kvaliteten. Tilfredse kunder er en mærkesag for os, og derfor kan du stole trygt på, at du får de mest optimale frankeringsløsninger med Danastar.

Hos Danastar går vi som nævnt meget op i, at vores kunder er tilfredse. Heldigvis viser talrige uafhængige undersøgelser, at vi konstant ligger i toppen, hvad angår tilfredshed med vores løsninger inden for frankering.

Frankering behøver ikke at være en besværlig og tidskrævende faktor for din forretning. Med en løsning fra Danastar, kan du spare både tid og penge.

Om samme emne
sikker mail datatilsynet
Kryptering

Hvad er en sikker mail?

Her svarer vi på alle de mest almindelige spørgsmål om sikker mail, og hvordan man sender og modtager. Også hvis man bruger Outlook eller Gmail.