FRAMA – den innovative postbehandling

Den schweiziske virksomhed Frama AG er specialiseret i udviklingen og produktionen af attraktive postbehandlingsmaskiner. 90% af Framas omsætning består af eksport til mere end 60 lande fordelt over hele verden.

Som virksomhed lægger Frama stor vægt på kontinuerlig udvikling af deres produkter. I 1980’erne var Frama først på markedet med automatisk datoskift på deres frankeringsmaskiner. I dag udvikler og producerer Frama digitale systemer med innovative opfindelser, som eksempelvis den patenterede ComTouch – touch screen, der viser vejen til fremtiden inden for frankering.

Frankeringsmaskiner produceret af Frama er kendt for pålidelighed og lang holdbarhed. Alle produkter er udviklet og samlet på den højteknologiske fabrik i Schweiz under strengeste kvalitetskontrol.

Frama producerer selv alle værktøjer og enkeltdele. Det giver sikkerhed for højeste kvalitet og den mest omhyggelige kontrol. Derfor får du med Frama de laveste totalomkostninger, når anskaffelsespris, servicetid og vedligeholdelse lægges sammen. Regnestykket er enkelt; på længere sigt er prisen på en Frama den laveste.

Brugervenlighed er i højsædet, når det gælder Frama. De enkelte systemer betjenes nemt og problemfrit med den store og klart oplyste ComTouch – touch screen. Det betyder, at man slipper for komplicerede og forvirrende trykknapper. Framas frankeringsmaskiner er dermed opsat til at løse de daglige postopgaver på effektiv vis.

En frankeringsmaskine af mærket Frama er modulopbyggelig med vægt, automatiske brevtilførere, brevstakker og forbindelse til kuverteringsanlæg. Derfor kan frankeringsmaskinen tilpasses en stigende postmængde og dermed er din investering sikret i årevis.

Besøg Frama