|

Forbedret brugerflade til RMail’s modtagere af krypteret PDF

RMail er netop blevet opdateret, og det betyder en hel række forbedringer af brugerfladen på jeres email-kryptering. Vi gennemgår dem én af gangen.

RMail er netop blevet opdateret, og det har medført tre forbedringer af brugerfladen.

Opdateringen øger brugervenligheden, når den krypterede e-mail modtages som krypteret PDF. Forbedringerne vil særligt gøre det nemmere, når mailen og eventuelle vedhæftninger skal læses på mobil eller tablet.

Opdateringen er sket automatisk og forudsætter altså ikke nogen handling fra din side. Foreløbigt er de nye knapper på engelsk – vi får dem selvfølgelig oversat til dansk hurtigst muligt.

1. Nemmere for modtageren at finde vedhæftede filer

Enkelte brugere har oplevet, at modtageren af en RMail kunne overse eventuelle vedhæftninger – især på mobilen. Med en ny stor gul knap inde i selve e-mailen, skulle dette problem være løst.

Modtageren sendes til et side, hvor filerne kan downloades. Her ligger de – hvis ikke andet angives – i 14 dage (filerne ligger selvfølgelig stadig i den krypterede PDF).

attach2

2. Besvar krypteret-knappen er også blevet lettere at finde

Muligheden for at alle kan besvare krypteret er jo én af RMails væsentligste funktioner, så selvfølgelig skal den også frem i den nye gule menu-bjælke. Umulig at overse – og lige ved hånden.

reply

3. Din modtager kan nemt bekræfte, at din e-mail er set

Hvis din mail er pakket ned i en krypteret PDF (hvis du selv har valgt det, eller hvis RMail har gjort det for at leve op til GDPR), kan RMail ikke registrere, når/hvis mailen bliver åbnet. Nu kan modtageren på den nemmest tænkelige måde tilkendegive, at en mail er modtaget.

confirm

Vi håber, at denne opdatering vil gøre jeres arbejdsliv med sikre e-mails endnu enklere.

Om samme emne
GDPR

TV-stjernernes følsomme persondata sendes krypteret med RMail

Fortrolighed og sikkerhed er helt afgørende, når man caster deltagerne til den næste sæson af Paradise Hotel, for dybt personlige oplysninger skal ofte krydse landegrænser flere gange. Produktionsselskabet Mastiff har valgt RMail til at håndtere opgaven.

Gratis mail-kryptering frem til 31. december

Vi er mange, der – igen – er tvunget til at løse vores arbejdsopgaver hjemmefra, og der kan blive brug for at digitalisere (endnu) flere arbejdsgange. Derfor har Danastar sammen med Frama og RPost, der står bag RMail besluttet, at nye brugere kan anvende vores produkter gratis indtil 31. december.