Bruger du RMail sammen med GMail? Så læs videre her

Google har opdateret deres brugerflade i Gmail – derfor er RMail også blevet opdateret. Læs vigtig information her om, hvordan I skal forholde jer.

OPDATERET 5. OKTOBER: 

Kære bruger af RMail i Gmail

Google er i gang med at udrulle en opdatering af Gmail, der blandt andet giver et mere moderne udseende. Men “under kølerhjelmen” sker der også store ændringer, så det har været nødvendigt at opdatere “RMail for Gmail”-tilføjelsen til Chrome. Dette for at sikre, at alle funktioner fungerer sammen med den nye Gmail.

Tirsdag den 2. oktober blev der udsendt en opdatering, der sikrer fuld kompatibilitet. Vi anbefaler en genstart af Chrome.

Ændringer og anbefalinger

Fryser i 2 sekunder

Når RMail er opdateret, vil brugeroplevelsen være den samme som før, med følgende undtagelse: Når du fremover sender en RMail, vil mailen fryse i cirka 2 sekunder, efter at du har trykket på knappen. Dette sker for at Gmails nye fortryd-funktion ikke forstyrrer RMail’s funktioner omkring bevis for levering. Denne 2-sekunders forsinkelse sker kun, når man sender RMail.

Log kun ind på én Gmail-konto

Vi anbefaler, at du kun er logget ind på én Gmail-konto i din Chrome-browser – nemlig den konto, som du bruger sammen med RMail. Ellers oplever mange, at RMail bliver ved med at bede om, at man aktiverer RMail. Har du brug for at være logget ind på andre Gmail-konti, kan det med fordel gøres i en anden browser.

 

“Lær” Gmail at RMail-kvitteringer er vigtige

Hvis du oplever, at dine kvitteringer bliver sorteret fra og lander i for eksempelvis “Opdateringer” kan du markere  For at gøre dette skal du klikke på pilen i din indbakke og
andre mapper (dvs. “opdateringer”) hvor nogle af
disse meddelelser kan dirigeres). Undervis Gmail
at bekræftelses e-mails, registrerede modtagelses-e-mails og kontrakt sign-out e-mails er
“vigtig”.

5. Afsendelse til dig selv. Hvis du sender en besked fra din Gmail-konto til dig selv samtidig
Gmail-konto, som du sendte fra, kan Google muligvis vise nedenstående besked.
Hvis dette vises, skal du ikke bekymre dig; det vises ikke for andre modtagere af dine meddelelser.
Vi anbefaler, at du ser dette, når du sender beskeder til dig selv, så klikker du på “Looks Safe”
Google lærer din adfærd.

Med venlig hilsen
RMail-teamet hos Danastar

×

Kurv