Bruger du RMail sammen med GMail? Så læs videre her

Google har opdateret deres brugerflade i Gmail – derfor er RMail også blevet opdateret. Læs vigtig information her om, hvordan I skal forholde jer.

OPDATERET 10. SEPTEMBER: “I løbet af denne uge udrulles en opdatering af ‘RMail til Gmail'” er ændret til “Vi venter desværre stadig på en opdatering, der får RMail til fungere med den nye Gmail. Vi er dagligt i kontakt med udviklerne i USA, der lover, at det er ‘på trapperne’.”

Kære bruger af RMail i GMail

Google er i gang med at udrulle en opdatering af Gmail, der blandt andet giver et mere moderne udseende. Men “under kølerhjelmen” sker der også store ændringer, så det har været nødvendigt at opdatere “RMail for Gmail”-tilføjelsen til Chrome. Dette for at sikre, at alle funktioner fungerer sammen med den nye Gmail.

Den opdatering blev udgivet i fredags men var – til stor irritation for flere – desværre fejlbehæftet. Nogle oplever at deres RMail-knap forsvinder, andre at det slet ikke kan lade sig gøre at sende en RMail (mailen lander i stedet i kladdebakken).

Som danske forhandlere af RMail, er vi naturligvis meget kede af de ulemper, nogle af jer har oplevet.

Henover weekenden er der udsendt en opdatering, der løser problemet – men det er vigtigt, at man anvender den klassiske Gmail-brugergrænseflade.

Er du allerede skiftet til den nye Gmail-brugergrænseflade, kan du rulle tilbage sådan her:

Når du har rullet tilbage, skal du sende en krypteret test-mail for at sikre at alt fungerer, som det skal. 

Vi venter desværre stadig på en opdatering, der får RMail til fungere med den nye Gmail. Vi er dagligt i kontakt med udviklerne i USA, der lover, at det er ‘på trapperne’. Vent med at skifte til den nye Gmail-brugergrænseflade, til I har hørt fra os.

Vi beklager meget den ulejlighed, det her forløb har forårsaget hos nogle af jer.

Med venlig hilsen
RMail-teamet hos Danastar

×

Kurv