| |

4 almindelige problemer på den nye hjemmearbejdsplads – og hvordan de løses

RMail og RSign kan løse nogle af de udfordringer, der følger med at arbejde hjemmefra. Se her hvordan.

Problem: Vigtige dokumenter eller kontrakter skal godkendes af de relevante medarbejdere, før dokumentet går ud til eksterne parter. I er vant til at gøre dette ved et fysisk møde, hvor alle ‘nikker’ til dokumentet.

Med RSign kan I opsætte en arbejdsgang, hvor de relevante medarbejdere aktivt skal godkende dokumentet, før det sendes til en ekstern part. RSign registrerer hvem, der har godkendt, og udsender automatisk rykkere, hvis en medarbejder ikke overholder deadline. Opret hele arbejdsgangen som skabelon, så det kun er dokumentet, der skal udskiftes, næste gang i står i situationen.

Læs mere om RSign (NB: 200 gratis aftaler frem til 31. december)

Problem: Du skal have underskrevet en aftale, og hverken sekretær eller scanner har fundet vej til dit hjemmekontor.

Vedhæft aftalen i en RMail, anvend funktionen “E-sign” og send den til dig selv. Følg anvisningerne og 30 sekunder senere har du dit dokument med en gyldig digital signatur. Tidsstemplet og med den vigtige accept af digital underskrivelsesmetode påført.   

Læs mere om RMail (NB: 500 gratis RMails frem til 31. december)

Problem: Du skal have underskrevet en aftale, og dine aftalepartnere arbejder hjemmefra uden adgang til sekretær eller scanner.

Du bruger RSign – eller RMail hvis behovet er ukompliceret – og får dine aftaler i hus hurtigere og sikrere end nogensinde før.

Læs mere om RSign (NB: 200 gratis aftaler frem til 31. december)

Læs mere om RMail (NB: 500 gratis RMails frem til 31. december)

Problem: I har brug for at holde videomøder på en fortrolig og GDPR-compliant måde.

I bruger G Suites videomøde-tjeneste (Google Meet) og får en databehandleraftale med Google.

Læs mere om G Suite

Om samme emne
sikker mail datatilsynet
Kryptering

Hvad er en sikker mail?

Her svarer vi på alle de mest almindelige spørgsmål om sikker mail, og hvordan man sender og modtager. Også hvis man bruger Outlook eller Gmail.

Indhent digitale aftaler gratis frem til 31. december​

Vi er mange, der – igen – er tvunget til at løse vores arbejdsopgaver hjemmefra, og der kan blive brug for at digitalisere (endnu) flere arbejdsgange. Derfor har Danastar sammen med Frama og RPost, der står bag RSign besluttet, at nye brugere kan anvende vores produkter gratis indtil 31. december.

Gratis mail-kryptering frem til 31. december

Vi er mange, der – igen – er tvunget til at løse vores arbejdsopgaver hjemmefra, og der kan blive brug for at digitalisere (endnu) flere arbejdsgange. Derfor har Danastar sammen med Frama og RPost, der står bag RMail besluttet, at nye brugere kan anvende vores produkter gratis indtil 31. december.