3 gode råd til kryptering af email

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

Med RMail er det utroligt nemt at kryptere personfølsom data. En række enkle tiltag kan gøre det endnu mere sikkert for dig som afsender og også for dine modtagere:

1. Ingen personfølsomme oplysninger i emnefeltet!

Emnefeltet kan aldrig krypteres og derfor bør det ikke indeholde navne, personnumre eller andre følsomme emner.

2. Password-indstillinger

I dine indstillinger kan du selv bestemme om RMail skal sende et password til dekryptering eller ikke. Det sikreste er, at du leverer dit password pr. telefon eller sms.

3. Besvar krypteret

Mange modtagere af krypterede e-mails har brug for at besvare med en e-mail inkluderende personfølsomme oplysninger. Med RMail kan dine modtagere nemt besvare krypteret ved at bruge det lille link som ligger øverst i din afsendte krypterede e-mail.

[/et_pb_text][et_pb_testimonial _builder_version=”3.0.71″ author=”Laura Sato” job_title=”Benefits Analyst” company_name=”MHBT” url_new_window=”off” quote_icon=”on” use_background_color=”on” quote_icon_background_color=”#f5f5f5″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

“Jeg bruger ofte RMail til at sende personfølsomme oplysninger via e-mail. (…) Det er også en god service overfor vores kunder, som ikke har krypteringsprogrammer installeret, at de kan besvare vores e-mails krypteret”.

[/et_pb_testimonial][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]