X-ray scannere

X-ray Scanner

Hos Danastar bidrager vi til at øge sikkerhedsniveauet i virksomheder landet over. Skal vi øge sikkerheden i din virksomhed? Ved at vælge Danastar får du en udbyder med speciale i professionelle sikkerhedsløsninger til større organisationer såvel som mindre virksomheder. Vi tilbyder således kun de bedste x-ray scannere på markedet.

Vi ved, at kvaliteten skal være i top, når man som virksomhed beslutter sig for at installere en x-ray scanner. Derfor er det udelukkende kvalitetsscannere fra Analysed Images (som produceres i England og dermed undergår gældende EU-lovgivning), som tilbydes af Danastar. I valget af en x-ray scanner fra Danastar er du sikret, at du og din virksomhed får den bedste x-ray scanner på markedet. En x-ray scanner, der kan afsløre potentielle trusler mod din virksomhed. Denne type x-ray scanner indeholder et dedikeret computerbaseret billedsystem, som er udviklet med henblik på at kunne give dig og dine medarbejdere den ultimative sikkerhed.

Vores specielt udviklede billedbehandlingssoftware, X Vision, giver dig muligheden for hurtigt at modtage akkurate og klare billeder af potentielle trusler via din x-ray scanner. Ved at bruge den nyeste udviklingsteknologi sikrer isis™ sofwaren, at du gennem nem betjening af en logisk og intuitiv brugerflade – der selvfølgelig kan tilpasses den enkelte bruger – bliver i stand til at forbedre og manipulere billederne fra din x-ray scanner.

X-ray scannere

Undgå potentielle trusler med en postscanner fra Danastar

Hos Danastar tilbyder vi effektive scanningsløsninger til virksomhedens indgående post, leverancer, medbragt bagage mv. Med en x-ray scanner fra Danastar sikrer du, at din virksomhed bliver beskyttet mod tyveri eller andre udefrakommende trusler, idet en x-ray scanner hurtigt afslører eventuelt medbragte våben gennem sikker scanning. Denne postscanner sikrer således din virksomhed mod eventuelle trusler gennem lynhurtig og præcis scanning.

Optimer arbejdsmiljøet med en x-ray scanner

Hos Danastar er vi bevidste om, at der ikke er to virksomheder, der er ens. Vi ved derfor også, at omfanget af behovet for scanningsløsninger naturligt varierer fra virksomhed til virksomhed. Vi tilbyder derfor forskellige løsninger, således at du kan benytte den x-ray scanner, der passer bedst til netop din virksomheds specifikke behov. Vores løsninger spænder lige fra diskrete x-ray kabinet-løsninger til komplette transportable detektorløsninger til brug i felten.

Uanset hvilken løsning du vælger, garanterer vi, at du med installeringen af en x-ray scanner sikrer de bedste arbejdsvilkår for både dig selv og dine medarbejdere. Et utrygt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne konstant føler sig udsatte, er ikke et godt arbejdsmiljø. Med en x-ray scanner kan du se frem til et trygt arbejdsmiljø, hvilket uden tvivl vil kunne ses på både humør og ydeevne hos dine medarbejdere.

Har du brug for kompetent rådgivning om valg af x-ray scanner?

Ønsker du en uforpligtende snak om, hvilken x-ray scanner der matcher din virksomheds behov? Så kontakt vores kundeservice og få herigennem kvalificeret og kompetent vejledning i købet af scanner. Sammen finder vi ud af, om du udelukkende har brug for en postscanner eller måske bør vælge en komplet detektorscanner til din virksomhed.

Sidste nyt fra Danastar

Europæiske ERV implementerer RMail

læs mere

Danastar udtaler sig om persondataforordningen

læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Få spændende nyheder om nye produkter og gode tilbud. Det er til en hver tid muligt at afmelde sig fra denne service.


Danastar ApS

Svanemøllevej 70, DK - 2900 Hellerup

Tel: +45 3961 1804 | danastar@danastar.dk

linkedin.png