Sikkerhedsprodukter fra Danastar

Pakke, brev og bagagescannere til X-ray gennemlysning 

Metaldetektorer til adgangskontrol

 

 
 
Security

Adgangskontrol fra Danastar

Danastar er den rette leverandør, hvis du overvejer at installere sikkerhedsløsninger i din virksomhed. Med adgangskontrol er både du, dine ansatte og din virksomhed beskyttet mod udefrakommende trusler.

Kom truslerne i forkøbet med sikkerhedsløsninger fra Danastar

Trusselsniveauet i Danmark er generelt højt og desværre stadigt stigende. Truslerne vedrører efterhånden langt flere end blot ministerier og lufthavne, og det betyder, at en del virksomheder og organisationer frygter industrispionage og personer med ekstreme synspunkter eller radikale politiske agendaer. Gentagne hændelser i Danmark og regionen har desværre vist, at truslerne ikke altid forbliver trusler.

  • Ejer du en virksomhed eller en organisation, der har været udsat for trusler, som medvirker, at du er bekymret for din egen og dine medarbejderes tryghed?
  • Ønsker du at forebygge eventuel hærværk/sabotage udført mod din virksomhed?
  • Har du problemer med tyveri i din virksomhed?
  • Eller ønsker du at kunne holde uvedkommende personer væk fra din virksomhed for at beskytte din virksomheds produktion?


Hvis du kan svare ja til minimum ét af ovenstående spørgsmål, bør du kontakte Danastar og få hjælp til, hvilke sikkerhedsløsninger din virksomhed reelt behøver.

Vi er eksperter i adgangskontrol

Hos Danastar bidrager vi aktivt til at højne sikkerheden i virksomheder og organisationer landet over. Det gør vi ved hjælp af adgangskontrol og lignende sikkerhedsløsninger, som netop kan være nødvendige for at skabe et trygt arbejdsmiljø. Vi kan kun understrege, at kvaliteten skal være i top, når der er tale om sikkerhed. Derfor tilbyder vi kun det bedste på markedet; både hvad angår adgangskontrol, scannere og metaldetektorer.

X-ray scanning som sikkerhedsløsning

Hos Danastar tilbyder vi flere forskellige typer adgangskontrol med x-ray scanner. Vores udvalg består udelukkende af x-ray scannere fra Analysed Images, som bliver produceret i England under gældende EU-lovgivning. Grunden til dette er slet og ret, at disse x-ray scannere er de absolut bedste på markedet for adgangskontrol. Ydermere er disse scannere til adgangskontrol udstyret med den nyeste intuitive software, som let kan benyttes af alle.

Adgangskontrol med metaldetektor

Er det en metaldetektor, din virksomhed behøver, kan vi hos Danastar ligeledes tilbyde forskellige typer adgangskontrol indeholdende metaldetektor. Disse metaldetektorer er produceret af det verdenskendte metaldetektor-leverandørfirma Garrett for netop at sikre, at du og din virksomhed får den bedste sikkerhedsløsning, hvad angår effektiv adgangskontrol med metaldetektor. Vi leverer både letbetjente, håndholdte metaldetektorer og mere avancerede, stationære detektorer, så du kan få installeret adgangskontrol, der dækker din virksomheds konkrete behov.

Fortrolighed og kompetent rådgivning

Danastar leverer udelukkende sikkerhedsløsninger med adgangskontrol til registrerede og verificerede virksomheder, og dette sker under fuld diskretion.

Er du i tvivl om, hvilken form for adgangskontrol der vil være mest fordelagtig at anvende i netop din virksomhed, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar til at vejlede dig i købet, så du snarest kan sikre dine medarbejdere og din virksomhed mod eventuelle udefrakommende trusler. Installer adgangskontrol i høj kvalitet og se frem til en tryg og uforstyrret arbejdsdag.

Sidste nyt fra Danastar

Europæiske ERV implementerer RMail

læs mere

Danastar udtaler sig om persondataforordningen

læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Få spændende nyheder om nye produkter og gode tilbud. Det er til en hver tid muligt at afmelde sig fra denne service.


Danastar ApS

Svanemøllevej 70, DK - 2900 Hellerup

Tel: +45 3961 1804 | danastar@danastar.dk

linkedin.png