Sikker kryptering

Compliance

Elektronisk underskrift

Track and Prove

Large Files

 
 
FUNKTIONER

RMail®

Med RMail kan man sende sikre, sporbare og bevislige e-mails med fuldt dataspor. Man kan sende kontrakter til online underskrift, kryptere det hele med et enkelt klik- og er ens fil for stor, kan man med RMail sende op til 1GB direkte fra sit mailprogram.

En stor fordel ved RMail er, at dine modtagere ikke behøver at installere eller downloade noget. Du kan sende til hvem som helst - hvor som helst og hvornår som helst.

E-MAIL KRYPTERING

Den elektroniske datastrøm har aldrig været større og derfor er ansvarlig behandling af følsomme data mere relevant end nogensinde. Uanset om du skal sende personfølsomme oplysninger, fortrolige eller private e-mails, foregår krypteringen med kun et enkelt klik, og så endda med hele 256bit AES saltet kryptering. RMail® kan også benytte auto TLS for ekstra sikkerhed.  

RMail leverer en ”end to end” kryptering. E-mailen krypteres hos dig og dekrypteres hos modtageren. Mailen krypteres med en 256bit AES kryptering (Saltet) eller alternativt med en TLS løsning som sikrer højeste sikkerhed – uden brug af password.

E-mailen kan ikke åbnes eller opbevares af os (eller af andre) og med RMail kan du endvidere give modtageren mulighed for at besvare krypteret.

Bemærk, at kun med RMail får du en kvittering som ikke bare beviser, at du har krypteret din e-mail (hele vejen fra afsender til modtager), men også hvordan den er krypteret -en god detalje ved en IT-revision. Med RMail løser du på den måde en af udfordringerne i den nye persondataforordning.

TRACK & TRACE E-MAIL

Intet andet mailsystem i verden kan give samme garanti for levering som det rekommanderede brev afsendt fra det lokale posthus. Det unikke mailsystem kan ovenikøbet dokumentere indholdet af den afsendte e-mail, således at enhver tvivl om det eksakte indhold helt kan undgås.

ELEKTRONISK SIGNATUR

Alle former for aftaler og øvrige vigtige dokumenter, hvorpå virksomheden ønsker modtagerens underskrift, kan signeres online ved modtagelse. Antallet af underskrivere, som kan signere ét og samme dokument elektronisk, er valgfrit, og det sætter helt nye højder for blandt andet effektiviseringen.

STORE FILER

Aldrig før har det været muligt at sende op til 1GB via e-mail, og du skal ikke engang besvære modtageren med at skulle downloade software eller begive sig ud i andre tidskrævende eller besværlige handlinger for at kunne modtage og læse de store filer.

RMail® er skalerbar og kan nemt integreres i ERP og CMS systemer både med og uden API.

Download specifikationer hér

Se en præsentation hér

Gå til vores RMail hjemmeside og prøv det gratis hér

Sidste nyt fra Danastar

Europæiske ERV implementerer RMail

læs mere

Danastar udtaler sig om persondataforordningen

læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Få spændende nyheder om nye produkter og gode tilbud. Det er til en hver tid muligt at afmelde sig fra denne service.


Danastar ApS

Svanemøllevej 70, DK - 2900 Hellerup

Tel: +45 3961 1804 | danastar@danastar.dk

linkedin.png