Danastar ApS

Hovedkontor

Svanemøllevej 70

2900 Hellerup

Telefon 39611804 

 
 

Firmaprofil

 Danastar - Når kvalitet og god service går hånd i hånd

Danastar har i snart 60 år leveret systemer til behandling af post og finansiel data fra sit hovedkvarter i Hellerup nord for København.

Dermed har vi opbygget en stor know-how på områder for fysisk og digital kommunikation. Vores hardware og software leverer blandt andet krypteret porto og dataflow mellem danske virksomheder og PostNord.

Hos Danastar tilbyder vi endvidere flere forskellige typer adgangskontrol med metaldetektorer fra den anerkendte producent Garrett i USA samt x-ray scannere beregnet til en lang række opgaver i forbindelse med afsløring af sprængstoffer, våben, væsker og andre trusler mod sikkerheden i virksomheder og organisationer.

Danastar har 3 afdelinger i Danmark og distribuerer produkter gennem et stort og forgrenet forhandlernetværk i Danmark, på Færøerne og i Grønland.

Hos Danastar måler vi vores succes i tilfredse kunder og ifølge adskillige uafhængige undersøgelser, vinder vi hver gang, når det kommer til tilfredsheden med vores løsninger blandt frankeringskunder på det danske marked. 

Danastar grundlagdes i 1957 på god, venlig og effektiv behandling af vores kunder, kombineret med et stærkt produkt, som fører til en sund virksomhed og gode forretningsrelationer.

Når du køber en løsning hos Danastar, hvad enten det er sikkerhedssoftware, fysiske sikkerhedsprodukter eller en postløsning, køber du derfor også god service og får samtidig en seriøs forretningspartner, som du kan regne med.

Læs mere om vores Danastar CareS program hér

Find vores forretningsetiske retningslinjer hér

Læs vores Image Brochure herunder

Sidste nyt fra Danastar

Europæiske ERV implementerer RMail

læs mere

Danastar udtaler sig om persondataforordningen

læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Få spændende nyheder om nye produkter og gode tilbud. Det er til en hver tid muligt at afmelde sig fra denne service.


Danastar ApS

Svanemøllevej 70, DK - 2900 Hellerup

Tel: +45 3961 1804 | danastar@danastar.dk

linkedin.png