Nyheder

Danastar bestræber sig på hele tiden at udvide og forny vores produkter.

Nederst på siden kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du er sikker på at få del i gode kampagnetilbud.

 
 

Nyheder

09-06-2017

Europæiske ERV implementerer RMail

Europæiske ERV implementerer RMail® som reaktion på EU -persondataforordningen.

Europæiske, som er blandt de absolut største udbydere af rejseforsikringer, har implementeret RMail  for at kunne dokumentere compliance og sikre sig at deres kunders data behandles sikkert. Læs mere hér
23-05-2017

Danastar udtaler sig om persondataforordningen

Berlingske stiller i disse dage skarpt på EU -persondataforordningen

læs Danastars bidrag hér 
01-03-2017

Husker du at beskytte dine e-mails?

Tænk lige engang hvor mange e-mails du har sendt igennem årene!
Har nogen af disse e-mails indeholdt oplysninger om dig selv eller måske følsomme forretningsdata, passwords, budgetter eller andet?

De er gemt i tusinder eller hundrede tusinder e-mail indbakker hos samarbejdspartnere, kollegaer, kunder, tidligere kunder, venner og tidligere venner over hele verden. 
De ligger dér med oplysninger som kan hackes, spredes på nettet eller deles ved en fejl.

Ville det ikke havde været dejligt, hvis du havde husket at kryptere dem og sørget for at de kun kunne åbnes med et password? www.rmail.com/danastar
23-02-2017

Få nyheder om kryptering af e-mails

Følg Danastars e-postprodukt RMail på de sociale medier for at få nyheder om nødvendige sikkerhedstiltag og gode råd til din behandling af data.

Med RMail kan du:

Sikre dine e-mails med en stærk kryptering

Sende kontrakter til elektronisk underskrift

Sende filer op til 1GB

Spore og dine bevise leveingen af  dine e-mails  

Følg os på Facebook hér 

Følg os på LinkedIn hér
06-02-2017

Bevis for kryptering

Hvordan beviser jeg for andre, at jeg krypterer mine e-mails?

Det er et spørgsmål vi hos Danastar i stadig højere grad bliver stillet. For én ting er at man lever op til reglerne, men kan man nu også bevise det? Et eksempel kunne være at personfølsomme data havner på nettet og der bliver stillet spørgsmål til ens virksomheds dataintegritet.

Med RMail modtager du altid en kvittering for sendte e-mails, som inkluderer et fuldstændigt data-spor samt oplysning om din e-mail var krypteret og også hvordan den var krypteret. Læs mere hér 
03-01-2017

Nye portotakster i 2017

Da det blev 2017 kom der samtidigt nye portotakster i alle Frama frankeringsmaskiner. Er du alligevel i tvivl om hvad breve koster, kan du finde de nye takster hèr
08-12-2016

Bevis for kryptering - overholder du reglerne?

Virksomheder og offentlige institutioner bliver i stadig højere grad opmærksomme på den nye persondatalov, som ER vedtaget men med en deadline i 2018. Det betyder at kryptering af e-mails nu er mere i fokus end nogensinde. Hvad de fleste desværre ikke er klar over er, at der i persondataloven er et krav om bevis for compliance. Det vil sige at virksomheden/myndigheden skal kunne dokumentere, at man overholder reglerne. Med RMail's Registered Receipt Kvittering får du lige netop den dokumentation.

Læs mere hér
31-10-2016

Få ordren hurtigt i hus

Træt af at vente på at få underskrift på dine ordrer eller kontrakter?

RMail® fra Danastar sikrer en nem og hurtig respons fra en eller flere underskrivere. Uden brug af besværlig NemID, men sendt med sporbar email og automatiseret kopi til alle underskrivere. Hele aftaleprocessen håndteres online og du får automatiske besked, når kontrakten er leveret og hver gang en modtager har underskrevet.

Slut med besværlige opfølgende opkald. Spar tid og ressourcer og få aftalen sikkert og hurtigt i havn.

Læs mere på www.rmail.com/danastar
04-08-2016

Køb en frankeringsmaskine til Quickbreve

Har du en frankeringsmaskine, som ikke kan håndtere de nye quickbreve, som introduceres til frankeringskunder 1. september 2016?

Hos Danastar er vi eksperter I frankeringsmaskiner og vi er klar til at hjælpe dig med uforpligtende rådgivning og hjælp til at vælge den rigtige løsning til din virksomhed.

Frama frankeringsmaskiner har den nemmeste betjening i markedet med den intuitive touch screen som fortæller dig alt hvad du har brug for, når du skal sende dine breve. Alle vores frankeringsmaskiner kan leveres med LAN og WiFi opkobling, så du ikke skal besværes med gammeldags analoge telefonlinjer.

Kontakt os hér så finder vi hurtigt en løsning sammen.  

Du kan også klikke hér for at se vores udvalg af frankeringsmaskiner til Quickbreve.
08-07-2016

Quickbreve og frankeringsmaskiner

Post Nord Danmarks indførsel af Quickbrevet gælder først fra 1/9 2016 hvis du har en frankeringsmaskine. Ændringen fra 1/7 gælder kun frimærkebrugere

Indtil da, kan du anvende A og B breve på din frankeringsmaskine, som du plejer. Vær dog opmærksom på, at A-breve skal afleveres på postkontoret/postbutikken og lægges i bakken markeret med Quickbreve.

Alle Frama frankeringsmaskiner kan bruges til Quickbreve fra 1/9 2016

Har du en Frama frankeringsmaskine af mærket, Sensonic, Ecomail, Officemail eller Mailmax, vil du automatisk modtage opgraderingen af din frankeringsmaskine i løbet af august måned.

Har du en Frama Matrix F2, Matrix F4 eller Matrix F6, sker opdateringen automatisk via inspektion i slutningen af August og en ekstra inspektion d. 1/9 2016
Sidste nyt fra Danastar

Europæiske ERV implementerer RMail

læs mere

Danastar udtaler sig om persondataforordningen

læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Få spændende nyheder om nye produkter og gode tilbud. Det er til en hver tid muligt at afmelde sig fra denne service.


Danastar ApS

Svanemøllevej 70, DK - 2900 Hellerup

Tel: +45 3961 1804 | danastar@danastar.dk

linkedin.png