Metaldetektorer

Metaldetektor – når sikkerheden skal være i top

Ejer du en virksomhed, hvor vigtigheden af sikkerhed er af allerhøjeste kaliber? Her hos Danastar har vi specialiseret os i sikkerhedsløsninger til store som små virksomheder. Virksomheder, hvor der ikke er plads til at gå blot det mindste på kompromis med sikkerheden. Vi har et bredt udvalg af sikkerhedsløsninger og kan heriblandt tilbyde dig de bedste metaldetektorer på markedet.

Metaldetektorer af høj kvalitet

Når sikkerheden skal være helt i top, er det vigtigt, at kvaliteten af den metaldetektor, du vælger at anvende i din virksomhed, også er helt i top. Danastar leverer derfor udelukkende metaldetektorer i den bedste kvalitet på markedet. Hver eneste metaldetektor fra Danastar produceres således af det amerikanske Garrett, der leverer metaldetektorer til lufthavne, sikkerhedsfirmaer og forsvar over hele verden.

Metaldetektorer

Håndholdt eller stationær metaldetektor?

Behovet for kapacitet og ydeevne varierer fra virksomhed til virksomhed. Nogle virksomheder har et begrænset eller meget varieret behov for sikkerhedstjek med metaldetektor, hvorfor det i disse tilfælde vil være mest fornuftigt at anvende en håndholdt metaldetektor. Andre virksomheder har et større og mere kontinuerligt behov for brugen af metaldetektorer, hvorfor det her vil være nødvendigt at installere en mere avanceret og stationær metaldetektor. Derfor har vi hos Danastar et særligt udvalg af metaldetektorer, så du og din virksomhed kan få præcis den metaldetektor, der dækker jeres behov for sikkerhed.

Kompetent rådgivning ved valg af metaldetektor

Er du i tvivl om, hvilken metaldetektor der passer bedst til din virksomheds behov for sikkerhed? Kontakt vores kundeservice i dag og find sammen med os den bedste løsning. Vi sidder klar både ved telefonen og bag skærmen til at give dig kompetent rådgivning på området, således at du så hurtigt som overhovedet muligt kan få integreret et sikkerhedstjek med den metaldetektor, der er mest kompatibel med din virksomheds behov.

Sidste nyt fra Danastar

Europæiske ERV implementerer RMail

læs mere

Danastar udtaler sig om persondataforordningen

læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Få spændende nyheder om nye produkter og gode tilbud. Det er til en hver tid muligt at afmelde sig fra denne service.


Danastar ApS

Svanemøllevej 70, DK - 2900 Hellerup

Tel: +45 3961 1804 | danastar@danastar.dk

linkedin.png