Mere om brevåbnere

B100 og B300
Spar tid når den indgående post skal åbnes. 

Frama B100 - smart design kombineret med praktisk nytte. Læg brevet mod skærekanten og kør bøjlen én gang fra den ene side til den anden, og brevet er åbnet.

Frama B300 - Automatisk, lydløs, hurtig og bekvem åbning af dagens post. B300 åbner 250 breve i minuttet og tænder og slukker selv.  Brevet slidses op, så man undgår unødigt papiraffald og støv.


B400
Opslidsning i stedet for afskæring garanterer det bedste resultat. Frama Access B400 er en brevåbner, der gør meget mere end at åbne dine breve; B400 åbner døren til en langt mere effektiv og bekvem posthåndtering af indgående post. 

Access B400 er den eneste automatiske brevåbner, som kan åbne breve på op til 10mm ved at slidse brevene op. Hvis det ønskes, kan B400 åbne breve på 3 sider via den indbyggede brevguide.

Med Frama Access B400 kan du åbne breve af alle størrelser og tykkelser nemt og hurtigt. Den unikke teknologi betyder, at brevene slidses op i stedet for at blive skåret op. Derfor bliver indholdet af dine breve ikke beskadiget under åbning, ligesom du ikke længere skal besværes med unødigt papiraffald og papirstøv.

Brevåbneren er udført i et kompakt design og behøver derfor ikke at optage meget plads på kontoret. Funktionaliteten suppleres af et flot design, som gør, at den kan passe ind i hvilket som helst kontormiljø.

Tekniske specifikationer – Frama B400:

  • Hastighed: 400 breve/minut
  • Maksimal tykkelse: 10mm.
  • Automatisk start/stop: Ja
  • Åbningsteknik: Slidsning
  • Dimensioner: 424 x 291 x 190 mm. Vægt: 6,2 kg

 

Sidste nyt fra Danastar

Europæiske ERV implementerer RMail

læs mere

Danastar udtaler sig om persondataforordningen

læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Få spændende nyheder om nye produkter og gode tilbud. Det er til en hver tid muligt at afmelde sig fra denne service.


Danastar ApS

Svanemøllevej 70, DK - 2900 Hellerup

Tel: +45 3961 1804 | danastar@danastar.dk

linkedin.png