En kuverteringsmaskine kan spare dig for spildtid

Med en kuverteringsmaskine fra Danastar, får du et effektivt hjælpemiddel, der ikke alene sparer dig tid og penge, men som også letter arbejdsgangen for dine medarbejdere.

Med en kuverteringsmaskine fra Danastar, er du godt rustet til fremtidige udfordringer for din virksomhed, når det gælder kuvertering. Danastar leverer nogle af markedets bedste false og kuverteringsmaskiner, fra det tyske firma Hefter.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Falsemaskinen P700 – støjsvag og kompakt 
  • Minimailer 4 Stack’n’Go


Bestil en kuverteringsmaskine fra Danastar i dag på telefonnummer 39 61 18 04 eller send en mail til danastar@danastar.dk 
for et rigtig godt og uforpligtende tilbud.


Danastar’s kuverteringsmaskiner er meget brugervenlige og kræver ikke tidskrævende oplæring. Læg blot brevene i maskinen og tryk på start, så er du i gang. Der skal altså ikke meget til, før du og dine medarbejdere effektivt kan benytte kuverteringsmaskinerne fra Danastar til fulde. Kuvertering af lønsedler, fakturaer og andre forsendelser klares nemt med en kuverteringsmaskine fra Danastar, og kan dermed blive en yderst effektiv del af din virksomhed.

Fordele med en kuverteringsmaskine fra Danastar:

  • Undgå kostbar spildtid
  • Lad kuverteringsmaskinen kuvertere lønsedler, fakturaer m.m.
  • Dine medarbejdere får mere tid til vigtigere opgaver end kuvertering


En kuverteringsmaskine tager sig hurtigt og nemt af den monotone og tidskrævende opgave, som kuvertering ofte kan være. Det frigør dermed dine medarbejderes tid til vigtigere opgaver i virksomheden. Derfor kan en investering i en kuverteringsmaskine være det helt rigtige valg for din virksomhed. Du mindsker arbejdsbyrden for dine medarbejdere, og giver dem mere tid til at klare deres primære arbejdsopgaver. I sidste ende resulterer det i en bedre og sundere virksomhed for dig.


P700

Falsemaskinen P700 er både støjsvag og kompakt. Derudover er den særdeles alsidig, da den klarer formater fra A5 til A3, og kan indstilles i 3 forskellige programmer afhængig af opgaven.

En P700 falsemaskinen kan eksempelvis false op til 4 ark, sat sammen med hæfteklammer.

Den er meget nem at betjene og klar til brug med det samme. Den schweiziske kvalitet skinner igennem og de specielle ’LongLifeRollers’ sikrer en lang levetid på dette produkt, samt en glidende papirgang.

Minimailer 4 Stack’n’Go

Minimailer 4 er en kompakt og smart kuverteringsmaskine. Den har enten 3 eller 4 stationer og stationerne håndterer A4 papir. Den har 4 fuldautomatiske indstillinger og har også 19 brugerdefinerede programmer til rådighed. Minimailer 4 har en Stack’n’Go, som betyder, at du kan komme i gang med at kuvertere på et øjeblik. Der skal blot fyldes papir i de stationer, som skal bruges, kuverter i kuvertfeederen og trykkes på start. Det er kuvertering gjort meget enkelt, og lige til at gå til for alle.

Med markedets bedste produkter og en tilsvarende god service, kan Danastar med sikkerhed også hjælpe din virksomhed, med at spare både tid og dermed penge.

Bestil en kuverteringsmaskine fra Danastar i dag på telefon 39 61 18 04 eller send en mail til danastar@danastar.dk for et rigtig godt og uforpligtigende tilbud.

Sidste nyt fra Danastar

Europæiske ERV implementerer RMail

læs mere

Danastar udtaler sig om persondataforordningen

læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Få spændende nyheder om nye produkter og gode tilbud. Det er til en hver tid muligt at afmelde sig fra denne service.


Danastar ApS

Svanemøllevej 70, DK - 2900 Hellerup

Tel: +45 3961 1804 | danastar@danastar.dk

linkedin.png