Danastar har Danmarks bedste frankeringsservice

Danastar har stor ekspertise i alle former for frankeringsservice. Vi kan hjælpe din virksomhed med at spare penge og få optimeret jeres arbejdsgange med professionel frankeringsservice. Grundet de differentierede priser på porto, kan der nu spares mange penge ved investering i en frankeringsmaskine. Danastar kan tilbyde en skræddersyet frankeringsserviceløsning, der er tilpasset din virksomheds ønsker og behov.


Her kan du læse mere om:

  • Ecomail – frankeringsservice ideel til små og mellemstore brevmængder
  • Mailmax – fleksibel frankeringsmodel, der er klar til udbygning ved øget brevmængde 
  • Mailmax Speed – maksimal effektivitet og stor valgfrihed. Klarer store postmængder. 

 

Du kan kontakte Danastar på telefon 39 61 18 04 eller sende en e-mail til danastar@danastar.dk, hvis du har spørgsmål til produkterne eller gerne vil bestille frankeringsservice hos os.

 

Ecomail frankeringsservice

Ecomail er en ideel frankeringsmaskine til både de små og lidt større brevmængder. Ecomail har naturligvis touch screen, som gør frankering let og ubesværet. Ecomail er markedets mest driftsikre frankeringsmaskine, som sikrer, at din frankering ikke tager unødvendig lang tid. Al frankering klares nemt med mulighed for dansksproget touch screen. Ecomail leverer en enormt effektiv frankeringsservice, idet den automatisk opdaterer de aktuelle portotakster – ligesom du vil opleve ved vores andre produkter fra Frama.

Mailmax frankeringsservice

Mailmax fra Frama er en udbygningsklar frankeringsløsning, der let kan tilpasses nye og øgede postmængder. Mailmax leverer en fremragende frankeringsservice, og skulle der opstå et større behov, kan den nemt udbygges til et fuldt automatisk frankeringssystem. Den overskuelige touch screen, der kendetegner alle Framas produkter, sikrer at betjeningen er brugervenlig og lige til at gå til. Det er utrolig nemt at omstille til en ny konto på Mailmax, og med op til 250 konti kan du indstille et reklamebudskab individuelt tilpasset dine kunder. Med en automatisk brevtilfører, udbygges kapaciteten i Mailmax fra 4.000 breve i timen til 10.000 breve i timen. Derudover kan den udbygges med væg og automatisk stacker.

Mailmax Speed frankeringsservice

Med Mailmax Speed opnår du den maksimale effektivitet og den størst mulige valgfrihed; det bedste vi kan præstere inden for frankeringsservice. Trin for trin kan Mailmax Speed udbygges, så løsningen passer perfekt til din virksomheds krav til frankering. Med en ’Comfort’-automatisk brevtilfører, kan du frankere breve op til B4-størrelse og med en hastighed på op til 5.000 breve i timen. En ’Speed’-automatisk brevtilfører betyder, at du kan frankere A4-kuverter, og hastigheden bliver forøget til hele 10.000 breve i timen. Suppler med en Frama automatisk Stacker, så dine breve lynhurtigt og effektivt bliver opsamlet.

Miljøhensyn og optimal frankeringsservice

Danastar og Frama lægger stor vægt på miljøet ved at:

  • Overholde samtlige miljøkrav og forordninger
  • Bæredygtig produktion, ved eksempelvis at købe elektriciteten af vandkraftværker
  • Afmeldte frankeringsmaskiner ophugges på miljøgodkendte genbrugspladser
    • Sikrer høj genanvendelse og undgår forurening

For Danastar betyder god frankeringsservice ikke kun, at vi leverer frankeringsmaskiner i topkvalitet, men også at du får en god service løbende. Med det, mener vi naturligvis assistance i tilfælde af problemer og løbende justering, hvis din postmængde ændrer sig.

Sidste nyt fra Danastar

Europæiske ERV implementerer RMail

læs mere

Danastar udtaler sig om persondataforordningen

læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Få spændende nyheder om nye produkter og gode tilbud. Det er til en hver tid muligt at afmelde sig fra denne service.


Danastar ApS

Svanemøllevej 70, DK - 2900 Hellerup

Tel: +45 3961 1804 | danastar@danastar.dk

linkedin.png