Frankeringsmaskinens pris kan tjene sig hurtigt hjem igen

Der er mange gode grunde til at vælge Danastar, når du skal investere i en frankeringsmaskine. Hos Danastar tilbyder vi også leasing af frankeringsmaskiner. Det betyder, at du med det samme kan komme i gang med en minimal udskrivning. Frankeringsmaskinens pris bliver således spredt ud over en årrække og kan desuden afskrives over driften.

Prisen på frankeringsmaskinen afhænger af, hvilken type maskine, der er brug for, men fælles for alle vores løsninger er, at kvaliteten altid er i top. Portopriser opdateres automatisk med en frankeringsmaskine fra Danastar, og den indbyggede brevvægt sørger for, at du hverken over- eller underfrankerer et brev.

 

Frankeringsmaskine & pris – hvad er værd at vide?

  • Danastar er ekspert til at sammensætte den mest optimale løsning til dig
  • Du får den rette pris på grund af vores ekspertise og rådgivning
  • Kvaliteten er helt i top, så du kan være sikker på at få noget for pengene
  • Leasing kan være en god løsning for dig – kom billigt i gang


Slip for besværet med at holde styr på regnskab, priser og indkøb af frimærker. Lad dine medarbejdere bruge tiden mere effektivt med en frankeringsmaskine fra Danastar.

Den nye postlov betyder, at portoen på frimærker stiger kraftigere end på frankeringsmaskiner. Derfor kan din virksomhed, selv med en relativt begrænset daglig postmængde, spare mange penge årligt, ved at investere i en frankeringsmaskine fra Danastar. Frankeringsmaskinens pris tjener sig hurtigt hjem, selv hvis din virksomhed kun har en begrænset daglig postmængde.

Danastar og Frama

Danastar har i mere end 50 år leveret postsystemer fra det schweiziske firma Frama AG. Derfor er vi godt rustet til at hjælpe dig med at finde den rette frankeringsmaskine til den rette pris.

Udover de mange økonomiske og tidsbesparende fordele, så kan en frankeringsmaskines pris også holdes op imod de mere markedsføringsmæssige fordele, der er, ved at bruge en frankeringsmaskine. Din virksomhed kommer til at fremstå mere professionel og kan på effektiv vis markere sig i bevidstheden hos dine kunder ved påtrykning af reklame direkte på kuverten – lige ved siden af frankeringen.

Du slipper desuden for at sende medarbejdere på posthuset efter frimærker og kan ligeledes sikre dig en automatisk udregnet porto, hver gang. Fordelene er mange, og med postloven, der har medført en kommende prisstigning, som især er høj på frimærkefrankerede breve, kan det hurtigt svare sig at investere i en frankeringsmaskine fra Danastar.

 

For at høre mere om priser på frankeringsmaskiner og vores forskellige modeller, er du meget velkommen til at kontakte os
på telefonnummer 39 61 18 04 eller sende en mail til danastar@danastar.dk.

Sidste nyt fra Danastar

Europæiske ERV implementerer RMail

læs mere

Danastar udtaler sig om persondataforordningen

læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Få spændende nyheder om nye produkter og gode tilbud. Det er til en hver tid muligt at afmelde sig fra denne service.


Danastar ApS

Svanemøllevej 70, DK - 2900 Hellerup

Tel: +45 3961 1804 | danastar@danastar.dk

linkedin.png