Spar tid og penge med en frankeringsmaskine i høj kvalitet

Med en Frama frankeringsmaskine kan din virksomhed hente en markant besparelse på helt op til 4.000 kr. om året ved brevmængder ned til 10 breve om dagen. Alle frankeringsmaskiner, vi tilbyder, opdaterer nemlig automatisk portotaksterne, så din virksomheds breve altid er korrekt frankeret. Samtidig foregår frankeringen nem og hurtig via den brugervenlige touch screen med dansksproget interface. Vil din virksomhed spare tid og penge på posten, er en frankeringsmaskine fra Danastar den oplagte løsning.

 

Kontakt os på danastar@danastar.dk eller på telefon 39 61 18 04 for yderligere information

 

En effektiv frankeringsmaskine, der optimerer arbejdsgangene

Foruden de mange fordele inden for effektivisering, giver en frankeringsmaskine et mere professionelt udtryk samt en oplagt mulighed for at udnytte den gratis reklameplads på alle dine forsendelser. Derudover undgår du besværet med at holde manuelt regnskab med frimærkerne, som kan være tidskrævende. Som de eneste på markedet giver frankeringsmaskinerne fra Frama også mulighed for tilslutning via både WIFI og LAN, så de nemt kan integreres i din virksomheds netværk.

Hos Danastar finder du altid nemt den rette frankeringsmaskine til at optimere arbejdsgangene i netop din virksomhed. Vi tilbyder levering af flere forskellige størrelser og modeller i kvalitetsmærket Frama, fx: 

  • Matrix F2, F4 og F6 – de fremtidssikrede frankeringsmaskiner til alt fra små til store postmængder
  • Ecomail – en driftssikker frankeringsmaskine med et væld af tilpasningsmuligheder
  • Mailmax og Mailmax Speed – de brugervenlige frankeringsmaskiner, der vokser med din virksomhed

 

Vælg den rette frankeringsmaskine til netop din virksomhed

Vil du optimere posthåndteringen i din virksomhed, er en frankeringsmaskine fra Matrix-serien altid et godt valg. Her finder du nemt en løsning, der er optimeret til at håndtere post i mængder, der svarer til din virksomheds behov. Sender din virksomhed blot få breve ud dagligt, er Matrix F2 således det rette valg, mens Matrix F6 er perfekt til postrummet i større virksomheder. Sender du ofte tykke eller ujævne breve ud, eller har I op til flere perioder med spidsbelastning, er Matrix F4 den model, du bør vælge til din virksomhed.

Vælger du i stedet en Ecomail frankeringsmaskine, får du en lille og fiks model, der byder på markedets absolut billigste aftryk. Til trods for sin lille størrelse er maskinen kendt for en høj driftssikkerhed og alsidighed. Her er du således sikret en effektiv frankering til både store og små postmængder og til forsendelser med varierende dimensioner. Blandt de små frankeringsmaskiner tilbyder vi også Mailmax og Mailmax Speed, der byder på en optimal valgfrihed og effektivitet. Du kan nemlig udbygge basismodellen efterhånden, som dine behov ændrer sig. Dertil kan du frankere op til 10.000 breve i timen.

 

Giv et professionelt indtryk med frankeringsmaskiner fra ledende producent

Hos Danastar leverer vi frankeringsmaskiner fra det schweiziske firma Frama AG, der gennem årtier har specialiseret sig i udvikling og produktion af frankeringsmaskiner i højeste kvalitet. Frama var fx de første på markedet med automatisk datoskift tilbage i 80’erne. I dag lægger Frama vægt på teknologiske og innovative løsninger, som er holdbare i fremtiden. Eksempelvis er deres touch screen med til at sikre en mere enkel betjening uden for mange forstyrrende og forvirrende trykknapper.

På under to uger kan du være i gang med at effektivisere og optimere posthåndteringen i din virksomhed for under 10 kr. om dagen. Køb din Frama frankeringsmaskine her hos os, og glæd dig til fordelen ved en hurtigere frankering og muligheden for at spare endnu flere penge ved at frankere som B-post. Undersøgelser fra Post Danmark viser desuden, at et frankeret brev giver et mere professionelt og seriøst indtryk.

Kontakt os på danastar@danastar.dk eller på telefon 39 61 18 04 og hør mere om vores forskellige frankeringsmaskiner.

Sidste nyt fra Danastar

Europæiske ERV implementerer RMail

læs mere

Danastar udtaler sig om persondataforordningen

læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Få spændende nyheder om nye produkter og gode tilbud. Det er til en hver tid muligt at afmelde sig fra denne service.


Danastar ApS

Svanemøllevej 70, DK - 2900 Hellerup

Tel: +45 3961 1804 | danastar@danastar.dk

linkedin.png